Undersköterska

Sista ansökningsdag 2024-04-19
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE34/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Lasarettsansluten hemsjukvården (LAH) bedriver specialiserad palliativ och medicinsk vård. Vi finns både i patientens hem och på vår vårdavdelning och verksamheten bedrivs dygnet runt. Vi har 6 slutenvårdsplatser och vårdar ca 30 patienter i hemmet. LAH arbetar personcentrerat, med en helhetssyn på patienten. Den palliativa vården ges utifrån de fyra hörnstenarna symtomlindring, teamarbete, kommunikation och närståendestöd, för att lindra fysiskt, psykiskt, socialt och existentiellt lidande.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på vårdavdelning. Insatser i patientens hem kan förekomma efter verksamhetens behov. Du kommer att göra observationer och bedömningar av patientens hälsotillstånd, samt stödja patienten genom symtomskattning och omvårdnadsåtgärder i nära teamarbete med övrig vårdpersonal. I tjänsten ingår att vid behov vikariera för bemanningsassistenten med administrativa uppgifter.

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av palliativ vård är meriterande. Körkort är ett krav. Goda kunskaper i journalsystemet Cosmic och HR- och lönesystemet Heroma är meriterande. Som person är du flexibel och bra på att samarbeta med ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Biträdande avdelningschef Natalie Johansson, 0171-45 10 21
Facklig representant för Kommunal nås via växeln, 0171-41 80 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga ditt intyg om skyddad yrkestitel och examensbevis eller motsvarande i din ansökan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Viktig information gällande din anställning:

Sedan den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det krävs ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/ Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.