Vårdförbundets blockad påverkar vården
Läs hur det kan påverka dig

Legitimerad läkare

Sista ansökningsdag 2024-06-16
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE39/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Lasarettet i Enköping har en akutmottagning som är öppen dygnet runt med cirka 20 000 besök av vuxna och barn per år. Lasarettets operationsverksamhet har en elektiv profil och på våra operationssalar utförs allmänkirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens behov av kirurgi inom dessa områden. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning.

Ditt uppdrag

Normalt förekommande arbetsuppgifter för legitimerad underläkare. Du kommer att arbeta på vår akutmottagning med möjlighet att även påbörja din utveckling inom mottagningsarbete och på operationsavdelning. Avdelningsarbete kan även förekomma. Arbetet är självständigt men med handledning och stöd av specialist eller överläkare inom kirurgi, ortopedi eller urologi. Här får du bredden, samtidigt som du får möjlighet att rikta in dig på något av dessa profilområden och med detta en bra start på din framtida karriär.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för opererande verksamheter som kirurgi, ortopedi eller urologi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete på akutmottagning.

Din kompetens

Som person ser vi att du har ett gott omdöme, god samarbetsförmåga, är van vid att lösa problem och är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en visstidsanställning om 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid med handledning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta:
Maria Flykt, MAL, överläkare kirurgi, 0171-41 81 89
Facklig representant UAL nås genom växeln,: 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.