Vårdförbundets blockad påverkar vården
Läs hur det kan påverka dig

Vi söker dig som är specialistläkare inom intermedicin och kardiologi

Sista ansökningsdag 2024-06-25
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE46/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde medicin består av medicinakuten, dygnet runt, IMA, två vårdavdelningar, mag-tarmmottagning, lasarettsansluten hemsjukvård (LAH) med tillhörande vårdavdelning, samt medicinmottagning med ett flertal specialistmottagningar och klinisk fysiologi. Vi är ett gäng trevliga läkare som skulle välkomna dig som kollega, vi är just nu 17 specialister/överläkare men skulle vilja bli ännu fler. I vårt team ingår även ST-läkare och legitimerade underläkare, ST-läkare som randar hos oss, AT-läkare, samt examinerade underläkare. På vårdavdelningarna arbetar läkare och sjuksköterska i team uppdelat på 6 olika sektioner, med olika inriktning. På medicinmottagningen dominerar kardiologi, klinisk fysiologi, och diabetes.

Ditt uppdrag

Som specialist inom området internmedicin och kardiologi ingår mottagnings- och avdelningsarbete, IVA samt bakjoursarbete beroende på kompetensnivå. Utifrån din profil ansvarar du för utvecklingen inom ett medicinskt område. Du kommer att vara handledare åt AT- och ST-läkare och därigenom bidra till ett gott utbildningsklimat. Samtliga anställda läkare är delaktiga i klinikens verksamhetsutveckling, förbättringsarbeten och utbildning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom internmedicin och kardiologi med ett stort intresse av klinisk undervisning och handledning. Du har god ledar- och samarbetsförmåga, du är ansvarstagande och har patienten i fokus. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Om du är bakjourskompetent är det meriterande, likaså om du är disputerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har en liten klinisk fysiologi som utför bland annat hjärteko TTE, Kontrast hjärteko, olika vanligt 12-avledning och långtids EKG. Det förväntas ha lagom kunskap om.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare, företrädelsevis heltid men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Seyedisa Jalali, 0171-41 82 22
Facklig företrädare för UAL nås via växeln. 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga läkarlegitimation samt specialistbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.