Sjuksköterska till medicinavdelning 2

Sista ansökningsdag 2024-07-31
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE89/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke och allmän internmedicin med 16 vårdplatser. Avdelningen som består av ca 30 medarbetare är en strokeenhet där vi arbetar i multiprofessionella team och i enlighet med nationella riktlinjer för omhändertagande vid stroke. På avdelningen finns en seniorsjuksköterska som stöd för nyanställd personal men också för att samordna utbildningsinsatser. Vi har även en koordinator och en utskrivningssjuksköterska som stöd i det dagliga arbetet. Vi är ett glatt gäng som nu söker fler kollegor att tillsammans utveckla vården med. Vårt mål är att alla patienter känner sig delaktiga och nöjda med vården hos oss. Vi finns till för våra patienter. Vill du vara en del av detta, sök nu till oss!

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på medicinavdelning 2 passar du som är nyfiken på många olika medicinska diagnoser och vill skaffa dig en bred kunskapsbas. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer som sjuksköterska hos oss var del av en god strokevård och en viktig del i teamet kring våra patienter. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet och du kommer ha mycket nära samarbete med undersköterskorna i ditt team. Vi erbjuder alla som jobbar hos oss en strokekompetensutbildning via Umeå universitet (utbildningen hålls här på plats på lasarettet). Vi är även en del av sjuksköterskeutbildningen vid Uppsala universitet och tar emot studenter från termin 3-6 samt från andra professioner.

Är du nyexaminerad sjuksköterska får du gå kliniskt utvecklingsår som en del av din introduktion. Detta ger fördjupade kunskaper och förutsättningar till en god start i din nya yrkesroll som sjuksköterska. Utbildningen utgör 20% av din arbetstid första året med bibehållen lön.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av slutenvård medicin är meriterande. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, och givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet kontakta:
Avdelningschef Madeleine Berglind, 0171-41 73 64
Biträdande avdelningschef Helena Stenholm, 0171-41 82 73
Fackliga organisationer nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.