Sjuksköterska till kirurgavdelningen

Sista ansökningsdag 2024-08-18
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE51/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Kirurgavdelningen är en elektiv vårdavdelning med inriktning mot ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Här arbetar ca 40 personer. Vi har tolv vårdplatser i veckorna och stänger avdelningen på fredag eftermiddag. Vi arbetar 38,5 timmars vecka. Helgpassen arbetar vi på ortopedisk rehabiliteringsavdelning. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Teamarbetet är centralt på avdelningen, något som möjliggör en helhetsbild av patienten, individanpassade åtgärder samt främjar patientsäkerheten. Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, avdelningsläkare samt operatörer i de olika diagnoserna.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk slutenvårdsavdelning. Teamarbete med undersköterskor och fysioterapeuter. Målsättningen är att du som sjuksköterska ska kunna vara med och påverka din egen, dina kollegors och patienternas resa i sjukhuset till att vara så trygg, motiverande och stimulerande som det bara kan bli.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket men välkomnar även dig som är nyutexaminerad
- Uppskattar ett omväxlande arbete
- Vill vara med och påverka och utveckla verksamheten
- Är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en god arbetsmiljö
- Vill arbeta i team där patienten är delaktig i sin vård och mobilisering

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100% eller deltid efter överenskommelse. Rotationstjänst (d.v.s. dag, kväll och helg).

Vi erbjuder alla nya sjuksköterskor möjlighet till en individanpassad introduktion. Som nyutexaminerad erbjuds du kliniskt utbildningsår (KUÅ) som omfattar 3-4 heldagar varje månad, den resterande tiden arbetar man i verksamheten. KUÅ är inräknad i arbetstiden. Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför på friskvård. Du får friskvårdsersättning, tillgång till personalgym samt ett flertal avgiftsfria träningsaktiviteter. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Anette Nilsson 0171-41 82 75, anette.nilsson@regionuppsala.se
Biträdande avdelningschef Ania Hörnblad 0171-45 11 39, ania.hornblad@regionuppsala.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Region Uppsala krigsplacerar all tillsvidareanställd personal utifrån totalförsvarets behov. Detta innebär för den enskilda medarbetaren inga förpliktelser i fredstid utan är enkom en planeringsåtgärd.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.