Sjuksköterska till medicinavdelning 1

Sista ansökningsdag 2024-07-31
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE31/2024
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinavdelning 1 har 24 vårdplatser och vi vårdar patienter med diagnoser inom det internmedicinska området med huvudinriktning mot kardiologi. Vi har 14 telemetriplatser för hjärtövervakning. Hos oss får du en bred erfarenhet och möjlighet att fördjupa dina kunskaper om internmedicinska tillstånd och behandlingar. Hos oss är det ofta ett stort och snabbt patientflöde eftersom de flesta patienterna kommer in akut. Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer med många olika sjukdomsdiagnoser. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi har även en vårdplatskoordinator som vardagar kontorstid tar alla inkommande samtal och fungerar som en spindel i nätet.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska jobbar du i team med undersköterskor. Det finns läkare samt fysio- och arbetsterapeuter kopplade till teamet. På avdelningen finns en seniorsjuksköterska som fungerar som mentor för våra nya sjuksköterskor och en utskrivningssjuksköterska som sköter utskrivning och den sociala planeringen av patienter som är anslutna till kommunal omsorg. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. 

Din kompetens

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en positiv inställning. Det är viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat och effektivt och har förmåga att kunna växla arbetstempo när det behövs. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder även en strukturerad introduktion som planeras efter ditt behov och erfarenheter. Är du nyexaminerad sjuksköterska får du gå ”kliniskt utvecklingsår” som en del i din introduktion. Detta ger fördjupade kunskaper och förutsättningar till en god start i din nya yrkesroll som sjuksköterska. Utbildningen utgör 20% av din arbetstid första året med bibehållen lön.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Hanna Wettermark, 0171-41 85 22
Representant Vårdförbundet Mateusz Binieda, 0171-41 81 01

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.