Konstutställning på Kulturpunkten

Ta del av våra deltagares konst i Gottsunda! Deltagarna på vår konstutbildning Konst–grund ställer ut valda verk på Kulturpunkten i Gottsunda i samarbete med Kulturpunkten, Uppsala kommun.

Vernissage

Välkommen på vernissage fredag 15 mars klockan 17. Utställningen är öppen till klockan 20. Sandrine Samulesson, kursansvarig på Region Uppsala folkhögskolas konstlinjer inviger vernissagen tillsammans med Mattias Rosendahl, verksamhetsledare Uppsala kommun samt konstnärerna själva. Under vernissagen har du förutom bildkonst, installation och videokonst möjlighet att se kortfilm skapad av deltagarna från vår film- och skådespeleriutbildning samt uppleva danskonst av deltagarna från dansprojektåret.

För vem

Utsällningen är öppen för alla. Fri entré.

Datum och öppettider

Konstutställningen är öppen och bemannad dessa dagar och tider:

• 15 mars vernissage kl. 17–20
  • 18 mars kl. 15–19.30
  • 19 mars kl. 15–19.30
  • 20 mars visnings- och skapardag kl. 10–16
  • 25 mars kl. 15–19.30
  • 26 mars kl. 15–19.30

Kulturpunkten, Gottsunda
Valthornsvägen 53, 75650
Uppsala

Frågor

Har du frågor om utställningen kan du kontakta kursansvarig Sandrine Samuelsson eller vår kommunikatör Johanna Pettersson.

Sandrine Samuelsson

Kursansvarig konst/lärare