Lunchkonserter – guldkant på vardagen

Välkommen på lunchkonsert! Under våren så erbjuder vi lunchkonserter ute på Wik vid fyra tillfällen. Läs mer om varje konsert och boka din plats.

WIK
Sju personer sitter på en trappa

Lunchkonsert – STHLM Svaga 16 februari

Med tonsvaga nyanser bjuder STHLM Svaga publiken på nya klanger och subtila nyanser i folkhögskolans aula. En stark musikupplevelse på låg volym utlovas! Evenemanget ingår i Region Uppsalas 100-årsfirande på Wik.
WIK
Två personer sitter på huk framför en turkos folkvagnsbuss

Lunchkonsert – Våtmark 23 mars

Via stämsång, glimten i ögat och svängigt ackompanjemang bjuder Nina Grigorjeva och Sandra Berggren alla nyfikna öron på en rolig och spännande lunchkonsert. Konserten arrangeras i samarbete med Omnikvariatet och ingår i Region Uppsalas 100-års firande på Wik.
WIK
Vartvitt foto på en person som står i en skog

Lunchkonsert – Björn Petersson Kvartett 13 april

I samarbete med Omnikvariatet bjuder Björn Petersson Kvartett in till en lunchkonsert med inspiration från visa, jazz och psalmer i aulan på Region Uppsala folkhögskola. Lunchkonserten ingår i Region Uppsalas 100-års firande på Wik.
WIK
En kvinna som sjunger i en mikrofon

Lunchkonsert – Malmén + stråkkvartett 11 maj

Nu har du möjlighet att höra Ingrid Malmén + stråkkvartett under en genreöverskridande lunchkonsert i aulan på Wik. Lunchkonserten ingår i Region Uppsalas 100-årsfirande på Wik.

Nyfiken på mer som händer hos oss på folkhögskolan?

Till kalendariet