Lunchkonsert – Dagslända 21 september

Välkommen till en lunchkonsert med tonsatta dikter av kända författare och poeter.

Dagslända bildades 2017 av Rolf Hedin och Malin Beglund. De turnerade under ett år med tonsatta dikter av Stig Dagerman och släppte 2019 sin första skiva. Bandet har gett ut flera skivor med melodier till dikter av kända svenska poeter. Första skrivan var En vandring på Dagemans Stig följt av I döda poeters sällskap med egenkomponerade melodier till dikter av svenska kvinnliga poeter.

Dagslända var inbjudna till Dan Anderssonveckan i Dalarna och gav, i samband med 100-årsdagen av Dan Anderssons död 2020, ut skivan En vårvisa till Spelmannen med tonsättningar till några av Dan Anderssons dikter. 

I samband med att Stig Dagerman skulle ha fyllt 100 år den 5 oktober 2023 ger Dagslända ut Den första snön. Samtidigt turnerar bandet  runt med sitt program En vandring på Dagermans Stig.

Boka din lunchkonsert här

Konsert inklusive lunch kostar 100 kronor per person. Konserten startar klockan 13 i folkhögskolans aulan. Lunch serveras från klockan 12 i skolhuset. Föredrar du vegetarisk kost eller är allergisk uppge det i din bokning.

Boka din lunchkonsert här!

Länk till bokning hos Wiks slott

Hitta på sidan