Streetdance 20-23 juni

Streetdancekurs för dig som är 15- 21 år. Fyra dagar fyllda med steg, freestyle och koreografi till grym musik!

Streetdancekursen på Wik riktar sig till dig mellan 15 - 21 år. Nivån är öppen men vi ser gärna att du har förkunskaper inom streetdance eller annan typ av dans. Klasserna kommer att anpassas till nivån i gruppen och även till varje individ i vissa övningar. På kvällarna finns det möjlighet att bara umgås, bada eller vara med på våra kvällsaktiviteter. Välj själv om du vill sova över eller pendla.                                     

Kursinnehåll

  • Uppvärmning
  • Koreografi
  • Freestyle

Kursledare

Catarina Zarazua

Catarina Zarazua har flera års erfarenhet som danslärare, dansare, koreograf och av att arrangera dansevents. Catarina är utbildad på bland annat  Åsa Folkhögskolas streetdance- och hiphoputbildningar och är aktiv i Sveriges streetdance community.  

Ta med   

  • Bekväma skor och kläder att dansa i
  • Vattenflaska  

Kurstider

Kursen hålls på Wik, Region Uppsala folkhögskola 20-23 juni. Första dagen ses vi mellan kl. 10.00- 15.00, övriga dagar kl. 9.15-15.00.

Kostnad

Du kan välja mellan att bo kvar på Wik under kursen eller pendla. Anmälan för boende och eventuell specialkost gör du i ansökningsformuläret. Under det här sommarlägret finns personal från kulturskolan på Wik även under kvällar och nätter. 

Kostnad för kost och logi  (boende samt frukost, lunch och middag under hela kursen) kostar 400 kr.
Endast lunch 200 kr.  

Sista ansökningsdag

28 maj.

Ansökan