Ge makten vidare

Startdatum 2021-05-19
Slutdatum 2021-05-19
Tid 08:30 - 10:00
Plats Digitalt via Teams
Anmäl dig

Utifrån ett projekt erbjuder FoU Socialtjänst och FUB ett interaktivt webbinarium om delaktighet och inflytande för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Projektet Ge makten vidare har drivits av FUB Uppsala Knivsta under fyra år med stöd från Allmänna Arvsfonden. Nu ska Uppsala kommun ta över vissa metoddelar, såsom brukarrevision inom LSS och strukturerade samtal enligt DMO.

Den nya dagliga verksamheten Ge makten vidare 2.0 har redan startat. Om det och om varför FUB anser att en funktion, där alla frågor som berör personer med IF samlas in, är nödvändig, får du höra under webbinariet som innehåller filminslag och interaktiva moment.

Så här deltar du

Webbinariet är kostnadsfritt. Boka plats genom knappen "Anmäl dig". Deltagarlänk till Teams får du per e-post tre dagar innan webbinariet. Tillfället planeras att spelas in och finnas tillgänglig på webben under två veckors tid. Välkommen!

Om FUB

FUB står för Föreningen för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning. De är en intresseorganisation med 150 lokalföreningar runt om i landet. I Uppsala och Knivsta har de ca 500 medlemmar med olika erfarenheter, personer med utvecklingsstörning, anhöriga eller personer som arbetar med utvecklingsstörda. 

Webbinariet anordnas som en del av FoU Socialtjänsts projekt Patient- och brukarmedverkan i Uppsala län.

Kontakt

Ulrika Toresten

FoU-samordnare

Karolina Mark