Internet Explorer 11 - Slut på livscykel

Start 2022-06-15 00:00
Beräknas klar
Slut 2022-07-15 00:00

Den 15:e juni kommer Microsoft att avaktivera och avsluta sin support för Internet Explorer 11. Detta innebär att webbläsaren inte längre kommer kunna användas. För er som har system som är beroende av Internet Explorer så finns det en lösning i form av ett Internet Explorer-läge i Microsoft Edge, som är regionens standardwebbläsare, där sidan går att köra. För att aktivera Internet Explorer-läget (även kallad IE Mode) för ert system så kan ni skicka in ett Easit-ärende till ITC, med länken till systemet i fråga tydligt specificerat i ärendets beskrivning.

Den 15:e juni kommer Microsoft att avaktivera och avsluta sin support för Internet Explorer 11. Detta innebär att webbläsaren inte längre kommer kunna användas.

För er som har system som är beroende av Internet Explorer så finns det en lösning i form av ett Internet Explorer-läge i Microsoft Edge, som är regionens standardwebbläsare, där sidan går att köra.

För att aktivera Internet Explorer-läget (även kallad IE Mode) för ert system så kan ni skicka in ett Easit-ärende till ITC, med länken till systemet i fråga tydligt specificerat i ärendets beskrivning.

Kontakt