Representation systemet för kunskapsstyrning Region Uppsala och Uppsala län

Här finns alla representanter i den nationella, sjukvårdsregionala och lokala systemet för kunskapsstyrning från Region Uppsala och Uppsala län.

Webbsidan är under uppbyggnad och redigeras allt eftersom organisationen växer fram.

Hur hittar jag rätt grupp?

Strukturen på sidan är uppbyggd efter systemet för kunskapsstyrning ämnesområdesindelning, i programområden (sjukdomsområde) och samverkansgrupper. De sjukdoms- eller tillståndsspecifika arbetgrupperna finns under det programområde som den tillhör.

Exempel

Letar du efter en LAG Scizofreni, som är en psykisk sjukdom, så se under programområdet Psykisk hälsa.

Sidan uppdaterades senast: 3 september 2020.

Programområden och arbetsgrupper

Samverkansgrupper

Mer information

På sidan visas representation från alla lokala programområden, arbetsgrupper eller samverkansgrupper i systemet för kunskapsstyrning som Region Uppsala och Uppsala län har instiftat.

För represenation i nationella och sjukvårdsregionala grupper se under respektive rubrik för direktlänk till respektive webbsida.

Vid avsaknad av nationell representation från Region Uppsala och Uppsala län i en grupp kan det bero på att regionen och länet representeras av en representant som kommer från en annan region i Uppsala-Örebro sjukvårdsregion.

Kunskapsstyrning Uppsala län

Kansliet för kunskapsstyrning