För dig som är försäljningsombud för UL

Du som säljer våra biljetter är ofta den första kontakten kunden har med UL. Därför är du viktig för oss och vi värnar ett bra samarbete. Vi strävar efter en bra geografisk spridning för att det ska vara enkelt att köpa biljett och resa med oss.

Läs om hur du redovisar din biljettförsäljning och hur du kommer i kontakt med oss. Är du inte ombud men vill bli, så kan du fylla i en ansökan.

Beställ material

Här beställer du som är ombud UL-kort, kvittorullar, flaggor och transaktionslistor. Leveranstiden är en till två veckor.

Formulär för att beställa material (ul.se).

Så här blir du ombud

Grundkraven för att bli UL-ombud är att det inte finns något annat försäljningsställe i närheten och att det finns ett kundunderlag för att kunna nå de försäljningsnivåer som krävs. Du som ombud får inte heller ha någon betalningsanmärkning.

Du kan fylla i en intresseanmälan om att bli ombud så kontaktar vi dig.

Formulär för intresseanmälan (ul.se).

Kontakt

Här kan du som är UL-ombud hitta kontaktuppgifter till ansvariga för avtal, redovisning, trasig utrustning samt till UL Kundtjänst.

UL Kundtjänst

Vår kundtjänst kan svara på det mesta som gäller ditt och kundens resande. Du når dem måndag till fredag  klockan 6.00–22.00. Lördag, söndag och helgdag klockan 8.00–22.00.

Telefon: 0771-14 14 14
E-post: kundservice@ul.se (använd inte denna adress för synpunkter eller förseningsersättning)

Avtal och redovisning

För frågor om avtal och redovisning kontakta oss på telefon: 018-612 29 60 eller e-post: ombud@ul.se

Trasig utrustning eller maskin?

Fungerar inte din maskin kan du fylla i  vårt formulär (ul.se).