Kurs i digital närvaro för kreatörer

En halvdags workshop i digital närvaro för yrkesverksamma kreatörer.

Hur bygger en digital närvaro som konstnär och kreatör - för att få nya kunder, uppdrag och intäkter? Vad är bra att tänka på? Vilka plattformar finns det, vilka används för vad och vart befinner sig vilka målgrupper?

Hur kan en bygga en långsiktig, hållbar och genomtänkt strategi för att få den sortens uppdrag, jobb, samarbeten, beställare och mottagare som du vill ha för det du skapar?

Under workshopen går vi igenom grundkunskap och praktiska redskap kring att bygga en egen hemsida, driva webbshop, och marknadsföra det en skapar och säljer på de största sociala medie-plattformarna just nu.

Vi går praktiskt igenom hur de största sociala medie-plattformarna fungerar, vad som är bra att tänka på när en använder dem i sitt kreatörs-yrke.

12 mars klockan 13-16.30 via Zoom.

Hur går workshopen till?

Detta är en workshop som blandar informationsmoment med interaktivitet, diskussion och praktiskt görande. För att delta behöver du vara tillgänglig under hela workshoptiden, ha fullt fokus på workshopen, tillgång till dina eventuella sociala medier, bloggar, hemsidor eller webbshop, samt sitta på ett tyst och lugnt ställe där du har möjlighet att prata, lyssna, delta i diskussioner och genomföra övningar.

Vem kan delta?

Denna workshop är till för dig som är yrkesverksam konstnär eller kreatör. Alla erfarenhetsnivåer välkomna.

Anmälan

Kursen är fulltecknad. Vill du ställa dig i reservlistan, mejla eira.ekenstaf@regionuppsala.se.

Workshopen bygger på samarbete och grupprocess och du behöver kunna delta under hela tillfället för att boka en plats. Det går alltså inte att komma sent, gå tidigt, eller bara vara med på en del av workshopen. Kan du av någon anledning inte delta under tillfället, hör av dig så snart som möjligt till eira.ekenstaf@regionuppsala.se

Om arrangören

Arrangör är Transit Kulturinkubator - tid, råd och rum för yrkesverksamma konstnärer. Kursledare är Agnes Török (hen), kommunikatör på Transit och kursledare inom digital närvaro på ett flertal kulturkollektiv, centrumbildningar och högskolor. Hens första uppdrag gällande digital marknadsföring var för BBC.

Transit Kulturinkubator (transitsthlm.se)

Eira Ekenstaf