C-film

Vi erbjuder stöd, manusläsning, lån av teknik, råd och dåd till filmare i länet. Inom C-film är det tänkt att filmare nätverkar, presenterar idéer och får feedback och respons på pågående projekt.

Det kan även gälla fortbildning, en filmvisning, att få en testpublik eller helt enkelt att som filmare umgås med likasinnade. Kanske vid vissa tillfällen så kommer en inbjuden gäst.

Vid sammankomsterna så bjuder Kulturutveckling film på fika varför det är nödvändigt att vid varje träff anmäla sin närvaro.

Kom och möt filmaren Carl Moberg

Filmen Tusen timmar hade premiär på Roms filmfestival och är regissören Carl Mobergs debutfilm. Den är ett romantiskt drama och en musikfilm med nyskriven musik av skandinaviska musiktalanger och utspelar sig i Köpenhamn och Berlin. Om du vill läsa mer om filmen och Carl så finns denna sida: www.tusindtimer.com

Carl Moberg har bjudits in för att hålla nästa C-filmträff, onsdagen den 21 september på Fyrisbiografen i Uppsala. Carl kommer före visningen att presentera sig själv och berätta hur han skapade sin första långfilm med en mindre budget, och det särskilda med att göra en film i ett av våra nordiska grannländer. Dessutom vilka särskilda villkor har du som gör en musikfilm? 

Efter filmvisningen som börjar kl. 18.15 håller vi dessutom en Q&A med Carl. Kom och möt Carl, och ställ dina frågor kring hans första långfilm.

Varmt välkomna!

Dag: onsdag den 21 september 2022

Tid: kl. 17.30-20.30

Plats: Fyrisbiografen, S:t Olofsgatan 10 i Uppsala

Du som deltar i C-filmträffen/Filmarträffen får se filmen till rabattpriset 90 kr. Vid köp på nätet kan du välja rabattkategorin "Annan". Ordinarie biljettpris är 110 kr.

Läs om filmen och beställ din biljett här: Tusen timmar – Bio i Uppsala - Fyrisbiografen

 

Kontakt

Louise Bown

Verksamhetsutvecklare film