Höstens estetiska kurser är här!

Nu kan du söka till höstens ettåriga estetiska utbildningar på Wik.

Är du intresserad av att läsa en film- eller konstutbildning? Ta chansen och sök till höstens utbildningar på Wik! Den 16 augusti 2021 startar Region Uppsala folkhögskola upp tre ettåriga heltidsutbildningar i Storytelling, Bild och Form och Konstnärlig utveckling på Wik. Alla utbildningarna är CSN-berättigade heltiskurser med undervisning i Tengboms ateljéer och skolhuset på Wik. Information om kursinnehåll och ansökningslänk hittar du under respektive kurs under Våra utbildningar och kurser här på Wiks folkhögskolas hemsida. Sista ansökningsdag 26 april. Välkommen med din ansökan!Foto ovanifrån på ett skrivbord fullt med teckningar. En persons bakhuvud och händer syns i högerfältet på bilden.

Johanna C Pettersson

E-post: johanna.c.pettersson@regionuppsala.se