Del 3. Värdskapet

Lördag 23 januari 2021 är det dags för den sista delen i fortbildningsserien för ideella föreningar som arrangerar kulturarrangemang.

"Att vara en god värd är en konst vilket kräver sitt alldeles egna kreativa arbete. Som arrangör är värdskapet ofta både det roligaste att ägna sig åt, men också det som i samband med stress och andra uppgifter alltför ofta nedprioriteras eller sorteras bort. Värdskapet är nyckeln för att bli den där arrangören som det snackas om i positiva ordalag efteråt."

Mer information om kursupplägget uppdateras inom kort.

Kursen håller på mellan kl. 09.30 – 16.00. Kaffe, te och smörgås från kl 09.00 Lunch och fika under dagen ingår. Max antal deltagare 30 – 40 personer

Kursledare

Charlotte Aaby Hertzman. Charlotte har stor erfarenhet av värdskapets olika delar med många år som ansvarig för soppteaterföreställningar, som tjänsteman på Riksteatern Växjö och frilansande producent. Charlotte arbetar under hösten 2020 som kursledare för Cultur Crew i Blekinge – en arrangörsutbildning för elever i högstadiet.

Tider

kl. 09.30 – 16.00 Kaffe, te och smörgås från kl 09.00. Lunch och fika under dagen ingår.

Pris

Fortbildningstillfälle 3, Värdskapet, kostar 200 kr för lunch och fika. Max antal deltagare 30-40 st. Reser du långt och behöver boka boende under kurstillfället på Wik finns möjlighet att boka logi på våra internat eller Wiks hotell. Anmälan för boende på Wik gör du i samma ansökningsformulär som kursanmälan. Uppge om du vill bo fredag - lördag eller lördag-söndag. Logi internat 1 natt: 300 kr. Logi hotell: enkelrum 750 kr, del i dubbelrum 650 kr. Kursen faktureras i efterhand. För eventuella frågor kontakta oss gärna.

Anmälan

Anmäl dig till kursdel 3. Värdskapet här:

Länk till anmälan

Kontakt

E-post: wiks.folkhogskola@regionuppsala.se

Telefon: 018 611 66 50