Dansa och gestalta barnkonventionen

Hur kan barnkonventionen bli en rolig och kreativ del av ditt arbete med barn och unga?

Kursen Dansa barnkonventionen riktar sig till dig som är pedagog  och till dig som arbetar i pedagogiska sammanhang. Sista anmälningsdag 10 mars.

Vill du fylla på med övningar och inspiration till dina kurspass? Maria Nordlöw lotsar dig genom en kreativ och flödande dag fylld av dans, dramaövningar och gestaltande.  

Kursledare

Maria Nordlöw från SMI: Att få vara med att utbilda såväl lärare och pedagoger som andra yrkesgrupper i estetiska ämnen är det roligaste och viktigaste jag vet. Det är härligt att möta alla dessa, motiverade, engagerade studenter och kursdeltagare som gillar sitt yrke, har ett konkret hantverkskunnande i sina ämnen eller yrkesområden och som vågar tänka utanför boxen i samspel med elever och andra i den verksamhet man befinner sig i. Vilken resurs de är för att nästa generation skall kunna tänka både kreativt och demokratiskt! 

Tider

Måndag 12 april kl 10– 16.

Kostnad

200 kronor för lunch och fika under dagen.

Antagning och anmälan

Anmäl dig till kursen senast den 10 mars. Först till kvarn gäller. Om vi får in fler anmälningar till kursen än vi har platser att erbjuda innebär det att din ansökan rangordnas efter det datum du anmälde dig. Vi håller ansökningslänken till kursen öppen efter sista anmälningsdag för dig som vill stå på reservlistan. Söker du kursen efter sista ansökningsdag skickas inget antagningsbesked ut om vi inte har möjlighet att erbjuda dig en plats på kursen.

Anmäl dig till kursen Dansa och gestalta barnkonventionen här:

Länk till anmälan

Kontakt