Fortbildningsserie för kulturskapare

Vår nya fortbildningsserien är ett samarbete mellan Wiks folkhögskola och Kulturutveckling, Region Uppsala, och riktar sig till dig som professionellt verksam kulturskapare inom olika kulturområden.

Fortbildningsserien innehåller fyra olika delkurser. Du kan anmäla dig till hela kursserien eller till enstaka kurs. I fortbildningsserien ingår även en kurs i barnkonventionen för pedagoger och för dig som arbetar i pedagogiska sammanhang. Mer information och anmälan hittar du under respektive kurs.

Mask, fysisk teater och Commedia dell´arte

Maskens energi, sökandet i 1500-talets teater, lazzi och upptåg, sång och musik, akrobatik, skådelspelarens teater - allt detta är Commedia dell`arte.

Att nå ut i "bruset"

- en heldag med fokus på hur man som konstnär/kulturarbetare sätter pris på sitt arbete och når ut via rätt kanaler. Kursen ges digitalt på grund av rådande pandemi. Om du har problem att ansluta till mötet eller behöver annan teknisk support kontakta vår IKT-pedagog Malin Olsson på telefon: 072 4546116.
Svartvitt foto på kursens ledare  Maria Nordlöw

Dansa barnkonventionen

Kurs för pedagoger och för dig som arbetar i pedagogiska sammanhang. Lär dig hur barnkonventionen kan bli en rolig och kreativ del av ditt arbete med barn och unga.
Foto på människors hander som trummar på griottrummor

Storytelling - Griottradition

Kurs i muntligt traditionsberättande där får ta del av och undersöka olika levande konstnärliga former av berättande inom grioternas berättartradition.

Kontakt

E-post: wiks.folkhogskola@regionuppsala.se

Telefon: 018 611 66 50