Att nå ut i "bruset"

- en heldag med fokus på hur du som konstnär/kulturarbetare sätter pris på ditt arbete och når ut via rätt kanaler. På grund av rådande pandemi kommer detta kurstillfället att hållas digitalt. Om du har problem att ansluta till mötet eller behöver annan teknisk support kontakta vår IKT-pedagog Malin Olsson på telefon: 072 4546116.

Kursen hålls digitalt lördag den 28 november kl. 09.30 – 16.30.

Innehåll

• hur ska jag värdera och prissätta mitt konstnärliga arbete - förutom det slutliga verket, vad ingår och hur ska jag tänka ekonomiskt?
  •  vilka säljer jag till? Var finns de och vilka behov har de?
  • vilka olika plattformar finns det (digitala och analoga) och vilken ska användas till vad?
  • hur får jag kostnadseffektivitet i mina kanaler? När ska jag gasa, när ska jag bromsa?
  • vad kan gå fel och hur rustar jag mig för det?

Kursledare

Loredana Jelmini. Loredana har lång erfarenhet av ledarskap och kommunikationsarbete inom kultursektorn. Hon har bl.a. arbetat med Cullbergbaletten, Folkets Hus och Parker och Nordiska museet. Loredana har genomfört kurser över hela landet i marknadsföring, kommunikation och försäljning – för professionella som såväl ideellt kulturverksamma. Just nu undervisar hon på SKH (Stockholms konstnärliga högskola).

Kursen hålls på distans och är kostnadsfri.

Antagning och anmälan

Anmäl dig till kursen senast den 19 november. Först till kvarn gäller. Om vi får in fler anmälningar till kursen än vi har platser att erbjuda innebär det att din ansökan rangordnas efter det datum du anmälde dig. Vi håller ansökningslänken till kursen öppen efter sista anmälningsdag för dig som vill stå på reservlistan. Söker du kursen efter sista ansökningsdag skickas inget antagningsbesked ut om vi inte har möjlighet att erbjuda dig en plats på kursen.

Anmäl dig till den digitala kursen Att nå ut i "bruset" här.

Länk till kursanmälan

E-post: wiks.folkhogskola@regionuppsala.se