Mindful Movements - för dig med långvarig smärta

Kursen för dig som vill bli medveten om dina rörelsemönster och vad du själv kan göra för att underlätta långvarig smärta.

Kursen hålls på Wik 12-14 november. Kursstart fredag kl. 16. Lördag och söndag kl. 9-16.

Innehåll

Under den här kursen får du med hjälp av Feldenkraismetoden hjälp att bli mer medveten om ditt befintliga rörelsemönster. Du kommer att få sitta på en stol eller ligga på golvet och med hjälp av små rörelser få möjlighet att utforska ett mer funktionellt sätt att använda din kropp. Med hjälp av lektionerna och feldenkraispedagog undersöker du hur du rör dig och vad du själv kan göra för att bidra till mindre smärta. Det kommer också att bli en kortare föreläsning om långvarig smärta. 

Kursledare

Sofie Turse

Pris

Kursavgift inklusive lunch är 500 kronor. 

Vill du bo kvar på Wik under kursen är kursavgiften 2400 kronor inklusive frukost, lunch och middag. Bokning av boende gör du på den digitala ansökningsblanketten du fyller i samband med din kursanmälan.

Antagning och anmälan

Först till kvarn gäller. Om vi får in fler anmälningar till kursen än vi har platser att erbjuda innebär det att din ansökan rangordnas efter det datum du anmälde dig. Vi håller ansökningslänken till kursen öppen efter sista anmälningsdag för dig som vill stå på reservlistan. Söker du kursen efter sista ansökningsdag skickas inget antagningsbesked ut om vi inte har möjlighet att erbjuda dig en plats på kursen.

 

Sök kursen Mindful Movements 12-14 november här.

Länk till ansökan.

Kontakt

E-post: wiks.folkhogskola@regionuppsala.se

Telefon: 018 611 66 50