Musiklägret KOMP på Wiks folkhögskola

Framflyttat på grund av rådande pandemi. Mer information om nytt kursdatum kommer inom kort.

Lägret riktar sig till dig mellan 11 och 18 år som älskar musik och vill spela och sjunga tillsammans med andra. Fokus blir på ensemblespel, alltså att vi i mindre grupper repar in låtar, och framföra dem för de andra sist på söndagen.

Du som deltar ska helst redan kunna spela lite grann på något instrument och får gärna gilla att sjunga, men du behöver absolut inte vara någon expert! Vi spelar låtar i stilarna pop/rock/jazz/folkmusik, och du får möjlighet att testa ett par olika instrument under helgen, utan press och med fokus på att ha kul, utvecklas musikaliskt och få nya kompisar.

I anmälningsavgiften ingår logi i eget rum mellan lördag och söndag, men det går så klart också bra att åka hem över natten om man så vill. I anmälningsavgiften ingår också två luncher och en frukost som vi äter vi i Wiks fina matsal, och på lördagen lagar vi middag tillsammans i internatets kök.

KOMP! är ett musikläger som varje sommar anordnas i Tenala, Raseborg i Finland, där ungdomar från Sverige och Finland träffas och spelar ihop. Lägret kunde inte anordnas sommaren 2020, men anordnas nu alltså i miniversion på Wiks folkhögskola utanför Uppsala, på Gotland och i Finland.

Alla läger kommer att bidra till en gemensam film för att känna att vi är en del av samma organisation trots att vi befinner oss i olika länder. Syftet med KOMP! är att jobba för kreativitet, välmående, icke-diskriminering och mångfald genom i huvudsak musikpedagogisk verksamhet, där alla kan känna att de får och kan vara sig själva och experimentera med sin musikaliska kreativitet.

Kostnad

Kostnaden för KOMP! Uppsala är endast 200 kronor. Lägret i huvudsak finansieras av Föreningen KOMP! rf, som drivit lägerverksamheten sedan 2007.

Tid

13-14 december 2020.

Anmälan

För att anmäla dig skicka e-post till: viktoriaahlman@gmail.com

I anmälan skriver du:

  • Namn.
  • Personnummer.
  • Adress.
  • E-postadress.
  • Ålder.
  • Om du spelar ett instrument. Skriv vilket/vilka.
  • Eventuella allergier.
  • Om du kommer att övernatta på Wiks folkhögskola.

Om du vill dela rum med en annan deltagare som du umgås med i vanliga fall så skriver du även det i anmälan.

Med reservation för ändring.

Hitta på sidan