Dans 21-24 juni

Vill du dansa och improvisera i grupp? Den här danskursen är för dig som vill utforska din kropp och ditt uttryck tillsammans med andra. Sista ansökningsdag 20 maj.

Vi kommer att varva dansimprovisation, komposition och inspirationsmaterial. På den här kursen finns inga färdiga koreografier att lära in, allt skapas på plats med hjälp av kreativa övningar. Du kommer få prova flera olika verktyg för att skapa en koreografi tillsammans. Kursen passar dig som vill inspireras till dans  i livet. Kanske har du dansat tidigare i någon form, men inga förkunskaper krävs. Alla kroppar är välkomna!  

Kursinnehåll

Creative Dance och fysisk teater.

Egen utrustning

Mjuka kläder och inneskor (eller barfota).

Kursledare

Kajsa Bilius. Kajsa har stor vana av att leda grupper och av att stå på scenen. Hon fascineras av kroppens berättande och de berättelser vi kan skapa utan ord. På den här kursen inspireras hon av Creative Dance och fysisk teater (Viewpoints).

Arbetssätt

Praktiskt arbete på golvet.

Lokal

Gymnastiksalen

Kurstid

Varje dag 9:15-14:40.

Kostnad

Undervisningen är kostnadsfri men du betalar en obligatorisk avgift för lunch, fika och administrativa kostnader om 600 kronor. 

Boende

Vill du bo kvar på Wik under kurstillfället kostar boende:

  • Enkelrum hotell 2 270 kronor, inklusive helpension.
  • Dubbelrum hotell 2 000 kronor, inklusive helpension.

Alla rum har egen toalett. Lakan, tvål och handduk ingår i kostnaden.  

Bokning av boende gör du på den digitala ansökningsblanketten du fyller i samband med din kursanmälan.   

Antagning och anmälan

Sista anmälningsdag 20 maj. Först till kvarn gäller. Om vi får in fler anmälningar till kursen än vi har platser att erbjuda innebär det att din ansökan rangordnas efter det datum du anmälde dig. Vi håller ansökningslänken till kursen öppen efter sista anmälningsdag för dig som vill stå på reservlistan. Söker du kursen efter sista ansökningsdag skickas inget antagningsbesked ut om vi inte har möjlighet att erbjuda dig en plats på kursen.

Avbokningsregler

På grund av covid-19 är det möjligt att boka av kursen ända fram till kursstart utan kostnad.

Ansökan

Kontakt

Frida Gustafsson