Unga Skapar - Teater 2-7 augusti

Kursen är fullsatt! Vill du jobba intensivt med att skapa en teaterföreställning och träffa andra ungdomar som brinner för teater. Då är det här kursen för dig! Kursen riktar sig till dig som är 15-21 år.

Kursinnehåll

Under kursen kommer du få träning i skådespeleri, fysisk teater och improvisation. Vi avslutar kursen med en föreställning för familj och vänner. Du som deltar kan ha mycket eller ingen erfarenhet av att spela teater. Vi uppmuntrar alla att söka kursen, oavsett bakgrund. Föreställning för familj och vänner sista dagen, lördag.

Kursledare

Ledare för kursen är Dani Kouyate (teaterlärare och filmregissör) och Kajsa Bilius (dramapedagog och skådespelerska). Båda jobbar på Wiks folkhögskola som lärare på Storytelling och har lång erfarenhet av att leda teatergrupper.

Arbetssätt

Praktiskt arbete med teater. Improvisation, repetition och föreställning. Grupparbete.

Schema

Varje dag klockan 9:15-14:40.

Pris

300 kr inklusive lunch och kaffe. All undervisning är kostnadsfri men vi tar ut en obligatorisk avgif för lunch och kaffe för hela kurstillfället.

Boende

Vill du bo kvar på Wik under kurstillfället kan vi erbjuda boende + kurs inklusive helpension för 600kr. Bokning av boende gör du på samma digitala blankett som kursanmälan.

Avbokningsregler

På grund av corona är det möjligt att avboka kursen utan kostnad fram till kursstart.

Ansökan

Kontakt

Frida Gustafsson