UNGA SKAPAR - Höstlovskurser på Wik

Är du nyfiken på skådespeleriets och teaterns värld, brinner för dans eller vill utveckla ditt skrivande - välkommen till årets höstlovskurser på Wik för dig mellan 15-21 år!

Kurserna är ett samarbete mellan Region Uppsala folkhögskola och Kulturutveckling, Region Uppsala. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av teater, dans eller skrivande för att söka kurserna. Kom som du är, med eller utan tidigare erfarenhet! 

Teater 1-5 november

Är du nyfiken på skådespeleriets och teaterns värld? Vill du lära dig grunderna i skådespeleri? I en trygg och kreativ miljö kommer vi ta steget in i teaterns magiska värld. Mer information och anmälan hittar du här.

Dans 1-5 november

Under fem dagar får du utvecklas inom dansen genom lektioner i jazzdans och modern dans. Du kommer också få delta i workshops med fokus på eget skapande och improvisation. Mer information och ansökan hittar du här.

Unga skrivare 3-5 november

Tredagars skrivarkurs med fokus på byggstenar i det skönlitterära skrivandet - karaktärer, dramaturgi, dialog och gestaltning. Mer information och ansökan hittar du här.

Antologi - Unga skrivare 2021

Sedan 2005 arrangerar Region Uppsala varje sommar ett skrivarläger för ungdomar i åldrarna 15–19 år som bor i Uppsala län. Tio av årets kursdeltagare har varit med och bidragit till årets antologi Är det någon som vill läsa upp?

Kontakt

För frågor om kursinnehåll:

Kajsa Bilius
E-post: kajsa.bilius@regionuppsala.se 

För frågor om antagning, kost och logi:

E-post: wiks.slott@regionuppsala.se
Telefon: 018 611 66 60