Teater 1-5 november

I en trygg och kreativ miljö kommer vi ta steget in i teaterns magiska värld. Vi kommer varva rörelseövningar, ensembleträning, röstövningar, improvisationsteater och Meisnerteknikövningar. Kursen kommer att avslutas med manusanalys och scenframställning. Det finns också möjlighet för dig att komma med egna önskemål önskemål under kursen. Vi kanske till exempel ägnar en liten stund åt filmskådespeleri om sådana önskemål finns i gruppen.

Kursledare

Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York. Hon har både jobbat med film och teater. Hon älskar att undervisa och dela med sig av sina kunskaper.

Kurstider

Kursen pågår måndag- torsdag kl. 9:15-14:40. Fredag kl. 9:15-15:00. Under fredagen mellan kl. 13-15 finns utrymme för kortare gemensam uppvisning/avslutning.

Pris

300 kr inklusive lunch och kaffe/te. All undervisning är kostnadsfri men vi tar ut en obligatorisk avgif för lunch och kaffe/te för hela kurstillfället.

Boende + kurs

Vill du bo kvar på Wik under kurstillfället kan du boka boende + kurs inklusive helpension för 600kr. Bokning av boende gör du på samma digitala blankett som kursanmälan.

Ansökan

Sök höstlovskursen i teater här.

Länk till ansökan

Kontakt

För frågor om kursinnehåll:

Kajsa Bilius
E-post: kajsa.bilius@regionuppsala.se 

För frågor om antagning, kost och logi:

E-post: wiks.slott@regionuppsala.se
Telefon: 018 611 66 60