Minska din stress genom ökad självmedkänsla

Vill du lära dig mer om självmedkänsla och hur du kan hantera stress? Under 2022 håller vi flera kurser i personlig utveckling genom ökad självmedkänsla.

Under 2022 kommer vi att hålla fristående kursdagar där du kan lära dig mer om forskningsbaserad självmedkänsla. Vi lär oss hur vi kan vi kan hantera stress och arbeta med att främja våra psykologiska och fysiologiska resurser, så kallade friskfaktorer. Under dagen har vi både föreläsningar och praktiska övningar, med avbrott för lunch och fika.

Kursdagarna hålls på Wiks slott där du är omgiven av en unik miljö med fina lokaler och natur. Slottet är tillgängligt för dig under hela kursen och du kommer att ha tillgång till meditationsrum och tysta rum. Under kursen kommer du både att få tid att vägledas av en kursledare, men även tid och utrymme att njuta av slottets miljö och natur.

Information om kursen

Vi startar dagen med ankomst och fika klockan 10. Vi börjar sedan kursen och lär oss om självmedkänsla och dess betydelse för att uppnå ett gott välbefinnande. Under hela dagen har vi både föreläsningar och praktiska övningar, med avbrott för lunch och fika. Kursen avslutas sedan samma dag.

Kursledare

Vi erbjuder flera olika kurser tillsammans med Siri Malmhake som är utbildad yoga och meditationslärare. Siri föreläser och leder regelbundet kurser och retreat. Hon brinner för att öka kunskapen om hur vi människor fungerar och hur vi kan må bättre.

Datum och pris

  • 24 september, pris 1 420 kronor per person.
  • 22 oktober, pris 1 420 kronor per person

Pris

Pris för kurs är 1 420 kronor per tillfälle och per person. I priset ingår lunch och fika på förmidagen och eftermiddagen. Frukt, nötter, te och vatten finns tillgängligt för deltagare under hela dagen.

Hitta på sidan