Helium 16 augusti

Låt Helium ta dig med på en resa genom olika känslor och stilar, från raka rockrytmer till melankoliska melodier. Med egenkomponerad musik bjuder Helium publiken på en minnesvärd och känslomässig upplevelse i Trädgårdsbaren. Konserten startar klockan 19. Fri entré. Välkommen!

Helium är ett band från Uppsala som spelar en spännande blandning av jazz och folkmusik. Bandet består av fyra musiker som tillsammans skapar en unik och dynamisk ljudbild.

Om bandet

På saxofon hörs Ingemar Eriksson, som obehindrat rör sig från mjuka och ömma toner till energiska och explosiva solon. Bakom trummorna återfinns Ulf Eklund, som kraftfullt driver rytmen framåt. Basisten Christer Tinnerholm skapar en solid och rytmisk grund för musiken, och på gitarr och sång hittar vi Nikodemus Enger som tillför en mångfacetterad dimension till ljudbilden.

Utöver bandets musikaliska bredd har medlemmarna en viktig gemensam nämnare – deras passion för att spela tillsammans och skapa något som är större än summan av dess delar. Heliums musik är egenskapad, de spelar inga covers. Bandmedlemmarna strävar efter att ge publiken en minnesvärd och känslomässig upplevelse, oavsett om de spelar på en intim klubb eller på en stor scen. Helium ser fram emot att sprida sin musik och glädje till publiken i Wiks Trädgårdsbar den 16 augusti. 

Boka bord

Njut av somriga rätter och svalkande dryck i Trädgårdsbaren i samband med konserten. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka bord.

Boka hotell

Gå direkt från konserten till en skön säng och vakna upp till fågelkvitter och en härlig frukostbuffé. Läs mer om våra hotellpaket här. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka boende.

 

Hitta på sidan