Irrbloss – Chasing Chords 23 augusti

Följ med Irrbloss på en resa genom lycklig och olycklig kärlek! Gruppen uppträder i Wiks Trädgårdsbar med konserten Chasing Chords som innehåller en genreöverskridande mix av folkmusik, gospel, pop, covers och eget material. Fri entré. Välkommen!

Irrbloss blandar låtar a capella med låtar till gitarr, piano och cello. I repertoaren återfinns klassiker från både Fleetwood Mac, The Wailin’ Jennys och Kraja. 

Om Irrbloss

Irrbloss är en svensk/finsk trio bestående av Kristina Cecile från Åbo, Lovisa Stenbäck från Uppsala och Henrietta Jakobsson från Gotland. Trion träffades när de läste på Wiks folkhögskolas musiklinje 2019/2020. Bandmedlemmarna kommer från olika musikaliska banor men har alla en förkärlek för kör och framför allt stämsång.

Kristina Cecile – Sopran, piano

Henrietta Jakobsson – Mezzosopran, cello

Lovisa Stenbäck – Alt, gitarr 

Boka bord

Njut av en härlig sommarmeny och svalkande dryck i Trädgårdsbaren i samband med konserten. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka bord.

Boka hotell

Gå direkt från konserten till en skön säng och vakna upp till fågelkvitter och en härlig frukostbuffé. Läs mer om våra hotellpaket här. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka boende.

Kontakt

Joakim Lundin