StegVis 2 augusti

Välkommen till en sommarkonsert i Trädgårdsbaren med vispop-bandet StegVis. Möt Dal-Pelle, kättaren Botulf och andra glömda röster i en musikalisk resa där låtarna vävs samman med berättelser. Konserten startar klockan 19. Fri entré.

De flesta av StegVis låtar bygger på historiska händelser, främst uppländsk historia där de glömda rösterna får ta plats. Under kvällens konsert får du möta personer och historier som mer eller mindre bleknat bort med åren. 

Om bandet

StegVis är ett vispop-band som funnits i olika konstellationer sedan 2014. De har släppt skivorna ”Nära jordens skorpa” 2015 och ”Över Atlanten” 2018. Senaste skivsläppet var singeln ”Årike” 2020.  
 
Skivan ”Över Atlanten” handlar om emigrationen till Amerika under 1800-talet med utgångspunkt i Bishop Hill-rörelsen. Följande sin predikant, Erik Jansson från Biskopskulla, lämnade de Sverige på 1840-talet för att upprätta en koloni på Illinois prärie. Låtarna bygger på de brev som de skrev hem till Sverige.   

Boka bord

Njut av somriga rätter och svalkande dryck i Trädgårdsbaren i samband med konserten. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka bord.

Boka hotell

Gå direkt från konserten till en skön säng och vakna upp till fågelkvitter och en härlig frukostbuffé. Läs mer om våra hotellpaket här. Ring 018 611 66 60 eller mejla för att boka boende.

Hitta på sidan