Wiks grillbuffé

Under sommaren håller våra duktiga kockar vår populära grillbuffé öppen varje kväll klockan 17-20.

Wiks slott upplever ett högt tryck på logi- och restaurangbokningar - jättekul! I rådande tider där vi behöver tänka extra på varandra innebär detta dock att vi måste begränsa antalet personer i våra lokaler.

Om ni endast önskar grillbuffén: Vi har tyvärr inte möjligheten att boka i förväg utan ber er att kontakta oss efter klockan 12 samma dag som ni önskar att komma. Så hoppas vi att vi kan erbjuda plats. Om ni bokar logi ingår även grillbuffén på ankomstdagen. Kontakta gärna receptionen för mer information och tillgänglighet.


Grillbuffé

På grillen hittar du lokalproducerade delikatesser som hemgjorda hamburgare på nötkött från Ekbolanda gård, lime- och chilimarinerade majskycklinglår, veganburgare och nattbakad grisnacke från Dalsjöfors. Till buffén serveras matiga tillbehör som tomatig potatisgratäng, veganska rostade rotfrukter, potatissallad i citronett, bearnaisesås, barbequesås, vitlöksmajonäs, blandad sallad, tomatsallad med lök, gurksallad med oliver, romansallad med brödkrutonger och parmesan och melonsallad.

Öppettider

Varje kväll, måndag till söndag, mellan den 24 juni och den 16 augusti kan du njuta av våra goda grillbuffé. Serveringen är öppen klockan 17-21 och köket klockan 17-20. 

Priser

Wiks grillbuffé kostar 175 kronor per person. Halva priset för barn under 12 år.

Förätter och desserter 

Vill du ha en aptitretare innan maten eller något sött efteråt finns förätter och desserter att köpa till. Du kan även komplettera grillbuffén med olika röror som tzatsiki, humus, tomatpesto och olivonade. Alla röror kostar 35 kronor styck och serveras i skål med bakat bröd till.

Boka gärna bord hos oss via mail eller telefon. Varmt välkomna!

Wiks slotts restaurang är KRAV-certifierad. Restaurangen har granskats och godkänts av Kiwa, ett oberoende certifieringsbolag.

Läs mer om KRAV-märkningen!

Kontakt

Wiks slott