Upptåg och kreativitet

För lite mer fartfyllda aktiviteter samarbetar vi med aktivitetsbolaget Puls. Här nedan kan du se ett axplock av deras populäraste aktiviteter.

iTeamriddle

iTeamriddle är en av Puls egenutvecklade Ipad-aktiviteter. Det är en fartfylld aktivitet som går lika bra att göra inomhus om inte vädret skulle hålla vad det lovar. 

Uppfinningsförmåga, ”smartness” och samarbete är hörnstenarna i den här mycket uppskattade aktiviteten. En bonus är att du får bilderna från tävlingen direkt på ett USB-minne! Perfekt till fördrinken.

Frekvenz

Frekvenz – en högintensiv aktivitet som passar perfekt om du gillar teknik och att använda fantasin. Du lär känna dina kollegor på ett avslappnat och roligt sätt. Här sätts barnasinne, samarbete och kommunikation på prov! Deltagarna delas upp i lag om cirka sex till åtta personer. På en viss tid ska laget hitta till ett antal specifika kontroller. Med hjälp av separata kartor och kommunikation via walkie-talkier ska de olika lagdelarna nu dirigera varandra till kontrollerna.

420 Sekunder

420 Sekunder är en rolig tävling som genomförs under drygt en timme. Tävlingen går ut på att deltagarna ska utföra ett antal moment där laget måste jobba tillsammans under tidspress. Ni kommer att behöva använda er av uthållighet, intelligens och planering och framför allt kommer det att bli en hel del skratt.

Övriga aktiviteter

Laserlerduveskytte, isskulptering, RIB-båt, långfärdskridskor, glödvandring, ridning på islandshäst, klättring, kajakpaddling och bumperboll är bara ett axplock av de aktiviteter som erbjuds.

Vill du boka några av Puls aktiviteter är du varmt välkommen att höra av dig till receptionen för prisförslag och bokning.

Kontakt