Boka lokal på infoteket

För dig som arbetar inom verksamhetsområde funktionshinder på Nära vård och hälsa, eller dig som representerar en brukarorganisation finns flera rum att boka för kurs, utbildning eller annat.

Uppställda åhörarstolar i bibliotekslokalen på Infoteket.

Hur bokar jag lokal i infotekshuset?

Ring infoteket på 018-611 66 77 för att göra en bokning (öppet måndag, tisdag, torsdag 12–17, onsdag 12–19) eller skicka e-post: infoteket@regionuppsala.se

Hämta nyckeln på infoteket. Kom överens vid bokningen om tid för att hämta nyckel (infoteket är öppet måndag, tisdag, torsdag 12–17, onsdag 12–19).

Hör av dig i förväg till infoteket så går vi igenom den tekniska utrustning du behöver använda. Vi visar även annat du behöver få information om, till exempel rutiner för stängning och låsning. Säg också till när det passar att du vill ha information om infoteket och visning av vårt Visningstorg i samband med mötet. Vi informerar och visar gärna.

Arbetar du inom Nära vård och hälsa, läs informationen om intern bokning:

Boka lokal internt - för dig som arbetar inom Nära vård och hälsa.

Lokaler som du kan boka på infoteket

Infoteket

Bildkollage på infoteket lokaler, 3 bilder: cafébord och stolar, konferensbord och stolar, snurrfåtöljer med bord vid faktabladshyllor.

Föreläsningslokal med komplett och flexibel konferensutrustning. Det går att anpassa möbleringen så att lokalen rymmer upp till 60 personer i biosittning (dock ej under infotekets öppettider).

Kom ihåg att du behöver vara på plats lite tidigare för att eventuellt möblera om eller se till att den tekniska utrustningen är anpassad till dina behov. Hörslinga finns.

Gröna rummet

Bord, stolar, dator, presentationstavla, väggtavlor i konferensrummet "Gröna rummet" på Infoteket.

Konferensrum med projektor. Ingen dator ingår - ta med egen. Lokalen rymmer cirka 18 personer.