Wiks slott

Öppettider

Välkommen till Wiks slott och Wikområdet. Njut av naturen, god mat, bad eller övernatta i något av våra hotellrum. Här är våra öppettider.

Guidade visningar

Vill du lära dig mer om platsen Wik och människorna som bott på slottet? Häng med på en guidad tur på Wik!
Bild på familj på picknick i naturen.

Bo på Wik

Hemester eller svemester? Kom och bo på Wik nära naturen i våra hotellrum och njut av en sommarbuffé med lokala råvaror.

Rutiner för smittskydd

Din säkerhet och trygghet som gäst hos oss är det allra viktigaste för oss. Här är våra rutiner för att minimera smitta under pandemin.

Nyheter från Wiks slott

2021-07-01
Nu öppnar trädgårdsbaren där du kan njuta av en god lunch mitt i naturen med utsikt över Lårstaviken. Du kan också äta sommarmiddag och välja mellan två olika sittningar.
2021-06-21
Välkommen till Wiks slott i sommar! Njut av naturen, god mat, bad eller övernatta i något av våra hotellrum. Här är våra öppettider. Läs mer här på webbplatsen om våra erbjudanden.
2021-06-15
Från den 1 juli är du välkommen att boka övernattning på Wik. Här finns mycket att upptäcka och natur att njuta av. Wikområdet har i alla tider lockat romantiker och vetgiriga, friluftsmänniskor och naturälskare. Här finns det sagolika slottet som började byggas på 1400-talet. Här finns också Lårstavikens glimrande vatten som hälsar alla badsugna välkomna.
Alla nyheter