Wiks slott

Öppettider

Välkommen till Wiks slott och Wikområdet. Njut av naturen, god mat, bad eller övernatta i något av våra hotellrum. Här är våra öppettider.
Bild på familj på picknick i naturen.

Bo på Wik

Kom och bo på Wik nära naturen i våra hotellrum. Kvällsmåltid och frukost ingår.

Mat på Wik

Ät lunchbuffé från vår KRAV-certifierade restaurang. Vi har öppet för lunch under vardagar.

Rutiner för smittskydd

Din säkerhet och trygghet som gäst hos oss är det allra viktigaste för oss. Här är våra rutiner för att minimera smitta under pandemin.

Nyheter från Wiks slott

2021-08-24
26 september arrangerar föreningen Fjärdhundraland rundan Mat och människor där du som besökare får möjlighet att träffa människorna bakom maten som produceras i vår närhet. På Wik slott anordnar vi därför en guidad tur av platsen och bjuder på äppelkaka med äpplen från egen trädgård och kaffe.
2021-08-09
Helgen den 26-28 november har lärare från Gävle Yogaskola en yogahelg i Wiks slott. Under kursen utövar ni yoga i form av välgörande kroppsövningar (asanas), andningsövningar (pranayama), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. De praktiska momenten varvas med informativa och inspirerande föredrag.
2021-08-06
Helgen den 22-24 oktober har lärare från Gävle Yogaskola en yogahelg i Wiks slott. Under kursen utövar ni yoga i form av välgörande kroppsövningar (asanas), andningsövningar (pranayama), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. De praktiska momenten varvas med informativa och inspirerande föredrag.
Alla nyheter