Välkommen till oss!

Lasarettet i Enköping - Stor omtanke i litet format

Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss ska du som patient alltid känna trygghet i hög medicinsk standard och god omvårdnad av kompetent personal.

Nyheter

Så ser planen ut för nya Uppsala C

2022-05-24
På tisdagen presenterades utvecklingsplanen för en ny centralstation i Uppsala och överlämnades till respektive ordförande för kommunstyrelsen och regionstyrelsen. Planen omfattar en ny tågstation, spårområdet och den anslutande stadskärnan.

Trafikverket beviljar två miljarder till spårväg

2022-05-19
Nu är det klart att Uppsala kommun och Region Uppsala får de två miljarder till spårväg som man ansökt om från Trafikverket, inom ramen för stadsmiljöavtal. Det innebär att byggandet kan påbörjas under 2025 och ska vara färdigt 2029.

Region Uppsala bjuder medarbetare på stor konsert

2022-05-17
Alla medarbetare i Region Uppsala kommer i augusti att bjudas på konsert i Botaniska trädgården i Uppsala med bland annat artisten Veronica Maggio.

Nytt samarbete mellan Mobilt närvårdsteam och Akademiska sjukhuset ska hjälpa patienter med hjärtsvikt

2022-05-11
Patienter med hjärtsvikt kan av olika anledningar inte ha möjlighet att ta sig till hjärtsviktmottagningen på Akademiska sjukhuset. Ett nytt samarbete mellan Akademiska och Mobilt närvårdsteam gör att patienterna kan få uppföljande medicinsk bedömning eller behandling direkt i hemmet.