Välkommen till oss!
Lasarettet i Enköping - Stor omtanke i litet format

Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss ska du som patient alltid känna trygghet i hög medicinsk standard och god omvårdnad av kompetent personal.

Nyheter

Träffa politiker som cyklar till sommaren

2020-06-24
Nu på fredag den 26 juni kommer några av länets ledande politiker tillsammans med företrädare för Upplandsstiftelsen uppmärksamma cykelrutter för rekreation och turism genom att göra en cykeltur på cirka 15 kilometer på lämpliga cykelvägar till cykelvänliga besöksmål.

Nu testar Region Uppsala även för antikroppar mot covid-19

2020-06-24
Från och med nu erbjuder Region Uppsala även möjligheten att testa för antikroppar mot covid-19. Antikroppar bildas efter genomgången sjukdom och testet, som är ett enkelt blodprov, ska inte förväxlas med testet för pågående sjukdom (så kallat PCR-test).

Fyra nya direktörer till Region Uppsala

2020-06-23
Nu är det klart: efter en lång tid av tillförordnade direktörer är rekryteringen av fyra direktörer nu slutförd och Region Uppsala har efter sommaren en fullständig ledningsorganisation på plats.

Region Uppsala lanserar ny webbplats

2020-06-18
Tisdag 23 juni lanserar Region Uppsala en från grunden ombyggd webbplats på regionuppsala.se, anpassad efter besökarnas behov av tydlig information.