Välkommen till oss!

Lasarettet i Enköping - Stor omtanke i litet format

Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss ska du som patient alltid känna trygghet i hög medicinsk standard och god omvårdnad av kompetent personal.

Nyheter

Dansutbildning startar på Wiks folkhögskola

2021-10-21
Efter beslut av kulturnämnden är det nu klart: en ettårig dansutbildning kommer att starta på Wiks folkhögskola höstterminen 2022. Utbildningen riktar sig till dansintresserade och dansverksamma med intresse för kulturprojekt. Fokus kommer att ligga på att arbeta fram och genomföra dansprojekt i samspel med samhället.

Region Uppsala överklagar IVO-beslut

2021-10-21
Region Uppsala överklagar beslutet från IVO om att Region Uppsala måste inrätta 30 nya vårdplatser på Akademiska sjukhuset för att inte behöva betala ett vite på 20 miljoner kronor. Bland annat vänder sig Region Uppsala mot att beslutet är otydligt och att tidsgränsen är för snävt satt.

Föräldrar rekommenderas hålla små barn hemma för att undvika RS-virus

2021-10-19
Den pågående epidemin av RS-virus bland barn slår hårt mot hälso- och sjukvården i Uppsala län. Nu går smittskyddsläkaren i Region Uppsala ut med skärpta rekommendationer.

Drop-in överbelastat: boka helst tid för vaccination mot covid-19

2021-10-14
Just nu är det mycket högt tryck på drop-in-verksamheten för vaccinationen mot covid-19 och väntetiderna blir långa. Därför vädjar nu Region Uppsala om att alla som har möjlighet att i stället boka tid via 1177.se eller telefon gör det.