Kommande evenemang

Wik
Wiks slott i solnedgång

Jubileumsår: 100 år på Wik

Region Uppsala bjuder in till en folkfest som pågår under hela år 2023. Välkommen att ta del av utställningar, marknader, medeltidsdagarna och många flera roliga evenemang! Läs mer på regionuppsala.se.
Uppsala
Nio personer poserar med instrument

WIKREVYN – En helvetes dag! 31 maj

Välkommen till en kväll fylld av musik, sketcher, poesi, skratt och gråt på Gottsunda Dans & Teater! Deltagarna på Region Uppsala folkhögskolas ettåriga utbildning Storytelling – film och skådespeleri bjuder på en enkel, komisk och absurd föreställning om livets ögonblick.
Wik

Naturlivsdag – Spårning 13 juni

Välkommen på en utflyktsdag med en av lärarna på kursen Naturliv på Region Uppsala folkhögskola. Den här dagen kommer vi lära oss om spårning och tecken från olika djur i vår natur.
Wik

Naturlivsdag – Naturlig navigering 14 juni

Välkommen på en utflyktsdag med en av lärarna på kursen Naturliv på Region Uppsala folkhögskola. Den här dagen kommer vi lära oss om att navigera och orientera oss med hjälp av de vägvisare som finns i naturen.
Wik

Naturlivsdag – Eld 15 juni

Välkommen på en utflyktsdag med en av lärarna på kursen Naturliv på Region Uppsala folkhögskola. Under den här dagen kommer du få lära dig göra upp eld med bågdrillmetoden.
Wik

Naturlivsdag – Vilda växter 16 juni

Välkommen på en utflyktsdag med en av lärarna på kursen Naturliv på Region Uppsala folkhögskola. Fokus under den här dagen kommer att ligga på ätbara vilda växter och hur vi kan väva in dom i vår vardag.