Kommande evenemang

Wik
Wiks slott i solnedgång

Jubileumsår: 100 år på Wik

Region Uppsala bjuder in till en folkfest som pågår under hela år 2023. Välkommen att ta del av utställningar, marknader, medeltidsdagarna och många flera roliga evenemang! Läs mer på regionuppsala.se.
UPPSALA

SYV-frukost 10 februari

Välkommen till SYV-frukost på Region Uppsala folkhögskola i Uppsala 08:30-10:00. Skolans studie- och yrkesvägledare Susanne Stjernberg finns på plats för att berätta om skolans kurser och utbildningar.
WIK
Sju personer sitter på en trappa

Lunchkonsert – STHLM Svaga 16 februari

Med tonsvaga nyanser bjuder STHLM Svaga publiken på nya klanger och subtila nyanser i folkhögskolans aula. En stark musikupplevelse på låg volym utlovas! Evenemanget ingår i Region Uppsalas 100-årsfirande på Wik.
Uppsala

Öppet hus för allmänna kurser 28 februari

Kl 13:00 slår skolan i Uppsala upp dörrarna till Öppet hus för allmänna kurser. Allmän kurs är för dig som vill läsa in behörighet för grundskola eller gymnasiet tillsammans med andra vuxna.
Wik
Tre målarpenslar mot suddig bakgrund

Öppet hus 16 mars

Är du intresserad av att gå en konstnärlig utbildning i höst? Välkommen till Region Uppsala folkhögskolas Öppet hus på Wik torsdag 16 mars klockan 10 – 15.
WIK
Två personer sitter på huk framför en turkos folkvagnsbuss

Lunchkonsert – Våtmark 23 mars

Via stämsång, glimten i ögat och svängigt ackompanjemang bjuder Nina Grigorjeva och Sandra Berggren alla nyfikna öron på en rolig och spännande lunchkonsert. Konserten arrangeras i samarbete med Omnikvariatet och ingår i Region Uppsalas 100-års firande på Wik.
Uppsala

Öppet hus för allmänna kurser 23 mars

23 mars bjuder Region Uppsala folkhögskola in till ännu ett Öppet hus för allmänna kurser. Kom och träffa deltagare samt personal på skolan. Programmet börjar kl 18:00.
WIK
Vartvitt foto på en person som står i en skog

Lunchkonsert – Björn Petersson Kvartett 13 april

I samarbete med Omnikvariatet bjuder Björn Petersson Kvartett in till en lunchkonsert med inspiration från visa, jazz och psalmer i aulan på Region Uppsala folkhögskola. Lunchkonserten ingår i Region Uppsalas 100-års firande på Wik.
WIK
En kvinna som sjunger i en mikrofon

Lunchkonsert – Malmén + stråkkvartett 11 maj

Nu har du möjlighet att höra Ingrid Malmén + stråkkvartett under en genreöverskridande lunchkonsert i aulan på Wik. Lunchkonserten ingår i Region Uppsalas 100-årsfirande på Wik.
Wik
En kvinna håller upp en keramikskulptur, två kvinnor står i bakgrunden och tittar på skulpturen.

Wikdagen 20 maj

Välkommen till den årliga Wikdagen. Deltagarna på Region Uppsala folkhögskolas kulturutbildningar visar upp vad de arbetat med under året på Wik. Det bjuds på teater, dans, filmvisning och konstutställningar.