Musik i sommarnatten på Wik – onsdagskvällar i juli

Vi kör samma succé som förra sommaren. Under onsdagskvällarna i juli är alla välkomna att njuta av härlig musik i sommarnatten tillsammans med oss på Wiks slott.

Den här sommaren kommer en välkänd trio underhålla och bjuda på ett brett urval av musikstilar under onsdagskvällarna, allt från pop, jazz, rock och musikal till folkmusik. 

Magnus Ludvigsson på piano och sång, som i många år frilansat som pianist och kapellmästare i olika sammanhang, även en lokal profil med basen i Fjärdhundraland. Petra Wahlgren på fiol och sång, som bland annat gjort krogshow med Tomas Ledin, turnerat med Diggiloo flera somrar och synts i TV-program som Doobidoo. Pontus Ludvigsson på percussion och sång, som producerat och medverkat i flera julshower, turnerat med Dan Hylander trio och har spelat i Österrike.

Vid två av tillfällena kommer även gästartister medverka.

Program

3 juli klockan 19. Chris Lindh gästspelar på gitarr och sång. Chris har en gedigen karriär i musikens tjänst bland annat som sångare i Barbados.

10 juli klockan 19

17 juli klockan 19. Cornelia Olofsson gästspelar på keyboard och sång. Den här kvällen kommer bland annat visor, musikal och jazz finnas på repertoaren.

24 juli klockan 19

Mat och dryck

Självklart är Wiks trädgårdsbar öppen för den som vill avnjuta god mat och dryck innan konserterna. Trädgårdsbaren är öppen till klockan 22, köket stänger klockan 19.30 men det går bra att köpa dryck till 22. 

Vi rekommenderar att man bokar bord i god tid då det finns ett begränsat antal sittplatser.

För den som enbart vill komma och lyssna på musiken går det utmärkt.

Observera att konserterna är planerade att arrangeras utomhus oavsett väder om inget annat meddelas.

Kostnad

Alla konserter är gratis.

Vill man njuta av mat och dryck innan konserterna är det viktigt att boka bord i god tid då det finns ett begränsat antal platser på uteserveringen.

Kanske vill du förlänga vistelsen med en hotellövernattning? Vi har förmånliga priser på hotellrum som bokas i samband med konserter.

Missa inte heller våra olika boendepaket som passar utmärkt att kombinera med konsertkvällarna. 

Bokning

Mejl wiks.slott@regionuppsala.se 

Telefon 018–611 66 60.

Varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig vidare.