Kurser och utbildningar för dig som är ny i Sverige eller svenska språket

Kurser i svenska för dig som kanske har varit i Sverige ett tag eller för dig som är helt ny i Sverige. Kurserna och utbildningarna ger dig möjlighet att höja nivån i din svenska eller lära dig svenska helt från grunden, för att ge dig större chanser in på arbetsmarknaden.

Svenska från dag ett för ukrainska flyktingar

UPPSALA. Denna kurs riktar sig till flyktingar från Ukraina och startar den 19 april.

Svenska från dag ett

UPPSALA. Denna kurs ger nyanlända möjlighet att lära sig svenska tidigt och samtidigt få en förståelse för det svenska samhället.

Etableringskurs

UPPSALA. Har du nyligen kommit till Sverige och söker vägar in på arbetsmarknaden? Då kan Etableringskurs på folkhögskola kanske vara något för dig.

Språkutbildning för medarbetare inom Region Uppsala

Alla anställda inom Region Uppsala är välkomna att söka. Vi välkomnar särskilt legitimationsyrken samt skötare och undersköterskor.