Mat och dryck på Wiks slott

Maten på Wiks slott är vacker för ögat, välsmakande och i samklang med naturen.


All vår mat tillagas med de bästa råvarorna. Vårt mjuka bröd och nyttiga gobitar till te och kaffe är alla hembakade. Vi väljer ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på säsong och miljö. De grönsaker och den honung du njuter av, samt äppelmusten du dricker, kommer direkt från vår gård. En betydandedel av våra råvaror kommer även från våra grannar i Fjärdhundraland. Vår restaurang erbjuder frukost, lunch och middag. Observera att du behöver boka innan ditt besök.

Frukost för övernattande gäster

Restaurangen serverar generös frukostbuffé med både varma och kalla rätter, nybakat bröd och nybryggt kaffe finns alltid framdukat. Frukosten serveras:

  • Vardagar klockan 07–09
  • Helger klockan 8–10

Lunch

Lunchen serveras i restaurangen mellan klockan 11.30 och 13. Vi rekommenderar att du bokar bord i förväg.

Öppettider 24 juni till 18 augusti

Wiks Trädgårdsbar

Restaurangen erbjuder en à la carte meny, komponerad av massor med goda närproducerade och läckra egenodlade råvaror. Under sommaren har Trädgårdsbaren öppet tisdag till lördag  klockan 12 till 22 samt söndag till måndag klockan 12 till 16. (Med reservation för vissa datum)

Sjöstugan

I Sjöstugan hittar du smarriga våfflor och mackor, smakfulla godsaker, svalkande drycker och härlig kulglass. Under sommaren har Sjöstugan måndag till söndag klockan 11 till 16.

För större grupper

På slottet firar vi större fester eller evenemang, här hittar du flera olika menyer att välja på och många fina koncept att välja utifrån. Vill du fira bröllop, ha fest eller anordna evenemang så är detta lokalen för dig.

Kontakt

Wiks slott