Lärarledd utbildning i COSMIC

Elektronisk patientjournal erbjuder regelbundet lärarledda utbildningar i COSMIC. Här hittar du information om våra olika utbildningar samt planerade utbildningstillfällen.

Lärarledd utbildning

Elektronisk patientjournal (EPJ) erbjuder regelbundet lärarledda grundutbildningar i COSMIC.

Anmälan till alla lärarledda COSMIC utbildningar sker via Pingpong.

Observera att du i Pingpong kan anmäla dig själv och/eller andra till utbildningar.

Om en utbildning är fullbokad hamnar du automatiskt på reservlista och får e-post om en plats blir ledig.

Observera att nyanställda kan anmälas till utbildningar innan de påbörjat sin faktiska anställning. Men anställningen måste finnas registrerad i det personaladministrativa systemet Primula, för att personen ifråga ska gå att söka fram i PINGPONG. Om så inte är fallet kontakta utbildning.epj@regionuppsala.se för hjälp att reservera en utbildningsplats.

COSMIC-utbildningar

Självständigt lärande utifrån din yrkesroll. Utbildningen sker via eLearning i kombination med övningsuppgifter. Tillgång till experthjälp i lokalen. Utbildningen lämpar sig för alla yrkesroller. Heldag.

 

Utbildningen förutsätter att du har kunskaper i läkemedelshantering samt har genomfört e-kursena avseende Läkemedel för läkare slutenvård alternativt läkare öppenvård, i COSMIC eLearning.
3 timmar.

 

Utbildning för dig som arbetar i COSMIC men behöver mer hjälp.
Självständigt lärande utifrån din yrkesroll. Utbildningen sker via eLearning i kombination med övningsuppgifter. Tillgång till experthjälp i kurslokalen. Utbildningen är lämplig för alla yrkesroller. 3 timmar.

Utbildningschema

COSMIC-utbildningar hösten 2020

Kontakt

Vid frågor rörande utbildning är du välkommen att kontakta utbildning.epj@regionuppsala.se