Lärarledd utbildning i Cosmic

Elektronisk patientjournal erbjuder regelbundet lärarledda utbildningar i Cosmic. Här hittar du information om våra olika utbildningar samt planerade utbildningstillfällen.

2020-10-27: Med anledning av den ökade smittspridningen i regionen kommer de lärarledda Cosmic grundutbildningarna att ställas in även under oktober, november och december.

 

Lärarledd utbildning

Elektronisk patientjournal (EPJ) erbjuder regelbundet lärarledda grundutbildningar i COSMIC.

Anmälan till alla lärarledda COSMIC utbildningar sker via Pingpong.

Observera att du i Pingpong kan anmäla dig själv och/eller andra till utbildningar.

Om en utbildning är fullbokad hamnar du automatiskt på reservlista och får mejl om en plats blir ledig.

Observera att nyanställda kan anmälas till utbildningar innan de påbörjat sin faktiska anställning. Men anställningen måste finnas registrerad i det personaladministrativa systemet Primula, för att personen ifråga ska gå att söka fram i PINGPONG. Om så inte är fallet kontakta utbildning.epj@regionuppsala.se för hjälp att reservera en utbildningsplats.

COSMIC-utbildningar

Självständigt lärande utifrån din yrkesroll. Utbildningen sker via eLearning i kombination med övningsuppgifter. Tillgång till experthjälp i lokalen. Utbildningen lämpar sig för alla yrkesroller. Heldag.

Utbildningen förutsätter att du har kunskaper i läkemedelshantering samt har genomfört e-kursena avseende Läkemedel för läkare slutenvård alternativt läkare öppenvård, i COSMIC eLearning.
3 timmar.

Utbildning för dig som arbetar i COSMIC men behöver mer hjälp.
Självständigt lärande utifrån din yrkesroll. Utbildningen sker via eLearning i kombination med övningsuppgifter. Tillgång till experthjälp i kurslokalen. Utbildningen är lämplig för alla yrkesroller. 3 timmar.

Utbildningschema

Inga planerade utbildningar finns i nuläget.

Kontakt

Vid frågor rörande utbildning 

E-post: utbildning.epj@regionuppsala.se

Hitta på sidan