Kultur

Region Uppsalas kulturförvaltning Kultur och bildning arbetar med länsövergripande kultur- och folkbildningsfrågor genom egen verksamhet, bidrag och stipendier.

Här på Samverkanswebben kan du hitta information som underlättar för dig i din verksamhet, vare sig du är kulturskapare eller arrangör eller jobbar inom kultur, folkbildning, bibliotek, skola, vård eller något annat område. 
Gå till menyn till vänster för att gå vidare.

Läs mer om vad Kultur och bildning arbetar med på www.regionuppsala.se/kultur

Kultur och bildnings verksamheter

Läs mer om vad Kultur och bildning jobbar med på www.regionuppsala.se/kultur

Kulturnyheter

2021-07-15
Har du/ni ett kulturprojekt på gång i Uppsala län? Vill du/ni utveckla något nytt som kan bidra till länets kulturliv, samarbeta med aktörer i olika kommuner, eller kanske internationellt (i den mån det är möjligt utifrån pandemin)? Ansök om projektbidrag senast 20 augusti!
2021-07-12
2021-06-29
Nu öppnar vi upp anmälan för att delta i årets Focus filmfestival. Den är till för dig mellan 16 och 26 år som gillar att göra film. Anmäl dig och skicka in din film senast 20 augusti.
2021-06-22
Vi har tidigare utlyst Konstdygnet 2021 som är ett årligt återkommande seminarium och en mötesplats för konstnärer och andra inom bildkonstområdet med föreläsningar, seminarier och i workshops. Nu har juryn beslutat att Melody Panosian deltar från Uppsala län.
Alla nyheter

Kontakt

018-611 00 00 (växel)

E-post: kultur@regionuppsala.se

Post: Kultur och bildning, 751 85 Uppsala

Besök: Storgatan 27, Uppsala

Tillgänglighet: Huset är byggt 2016 enligt gällande regelverk för tillgänglighet. Besökare tas emot i receptionen.

Hitta på sidan