Kultur

Region Uppsalas kulturförvaltning Kultur och bildning arbetar med länsövergripande kultur- och folkbildningsfrågor genom egen verksamhet, bidrag och stipendier.

Här på Samverkanswebben kan du hitta information som underlättar för dig i din verksamhet, till exempel om du är kulturskapar, arrangör eller jobbar inom kultur, folkbildning, bibliotek, skola, vård eller något annat område. Gå till menyn uppe till vänster för att gå vidare eller välj område här nedanför.

Kulturnyheter

2021-10-27
Region Uppsala är en av bidragsgivarna till en av regionens mest långlivade kulturevenemang.
2021-10-15
Nu utlyser vi årets sista fördelning av regionalt bidrag till kulturprojekt. Har du/ni idéer eller planerar projekt som kan bidra till en återstart av kulturlivet i Uppsala län?
2021-10-11
Den 25 oktober besöker världsberömda The Rugged Uppsala konsert- och kongress. Det är ett samarbete mellan Region Uppsala och Dansnät Sverige.
2021-09-30
Vill du vara med och utveckla din verksamhet och den konstnärliga dansen i regionen? Få hjälp med att utveckla ditt konstnärsskap eller få rådgivning för att komma vidare med en konstnärlig idé, pedagogisk metodutveckling eller annat inom din verksamhet?
Alla nyheter

Kontakt

018-611 00 00 (växel)

E-post: kultur@regionuppsala.se

Post: Kultur och bildning, 751 85 Uppsala

Besök: Storgatan 27, Uppsala

Tillgänglighet: Huset är byggt 2016 enligt gällande regelverk för tillgänglighet. Besökare tas emot i receptionen.

Hitta på sidan