Kultur

Region Uppsalas kulturförvaltning Kultur och bildning arbetar med länsövergripande kultur- och folkbildningsfrågor genom egen verksamhet, bidrag och stipendier.

Här på Samverkanswebben kan du hitta information som underlättar för dig i din verksamhet, vare sig du är kulturskapare eller arrangör eller jobbar inom kultur, folkbildning, bibliotek, skola, vård eller något annat område. 
Gå till menyn till vänster för att gå vidare.

Läs mer om vad Kultur och bildning arbetar med på www.regionuppsala.se/kultur

Kultur och bildnings verksamheter

Läs mer om vad Kultur och bildning jobbar med på www.regionuppsala.se/kultur

Kulturnyheter

2021-04-21
För tredje året i rad anordnar Region Uppsala i samarbete med Hållnäs Konstkoloni och Druskininkai Artists’ Residency (DAR) ett svensk-litauiskt utbyte för ljudkonstnärer och kompositörer. Den svenska residenskonstnären får möjlighet att resa till den pittoreska staden Druskininkai mellan den 1-14 september 2021.
2021-04-16
Välkommen till sommaren på Wik och årets sommarkurser. Vill du spela teater, dansa eller kanske utveckla ditt poesiskrivande? Region Uppsala folkhögskola har många roliga och kreativa sommarkurser du kan välja mellan och kurserna kommer att genomföras med stor hänsyn tagen till rådande pandemi.
2021-04-14
Region Uppsala folkhögskola har flera digitala öppet hus under våren, två på filialen i Uppsala och en ute på Wik den 28 april.
2021-04-13
Mentorskapsprogrammet startade i januari 2017 och har kommit till för att på olika sätt stödja och utveckla författarskap. Under våren 2021 fortsätter programmet med Lars Sund som mentor för Maximilian Nakev von Mentzer och Anna Ehn som mentor för Sara Danielsson.
Alla nyheter

Kontakt

018-611 00 00 (växel)

E-post: kultur@regionuppsala.se

Post: Kultur och bildning, 751 85 Uppsala

Besök: Storgatan 27, Uppsala

Tillgänglighet: Huset är byggt 2016 enligt gällande regelverk för tillgänglighet. Besökare tas emot i receptionen.

Hitta på sidan