Workshop babysimulator

Tid

14 november 2024 kl. 13.00-16.00.

Plats

SUF-Kunskapscentrum, Kungsgärdets center,
St Johannesgatan 28 J , Uppsala.

Lokal

Fenix.

Innehåll

Vilka behov har ett barn? Vilket ansvar har man som förälder? Vilket stöd kan man behöva i sitt föräldraskap? Dessa frågor kan vara svåra att relatera till innan man själv är förälder och ändå är val om föräldraskap ett av de viktigaste besluten i en persons liv.
En babysimulator efterliknar en verklig baby och ger möjlighet till en praktisk upplevelse av ett spädbarns behov av omvårdnad.
Under workshopen får du lära mer om hur man introducerar simulatorn, programmerar den, läser av resultat och har uppföljande samtal.

Workshopen vänder sig till dig som arbetar inom mödrahälsovården, familjecentral, habiliteringen, socialtjänsten, gymnasiesärskola eller ungdomsmottagning och är nyfiken på att börja använda babysimulator inom er verksamhet. Eller till er som redan har en babysimulator i er verksamhet men vill få möjlighet till repetition av programmering och vidare handledning för implementering.
SUF-Kunskapscentrum erbjuder utlån av babysimulatorer inom Uppsala län, så att babysimulatorer kan finnas tillgängliga när det behövs i praktiken.

Anmälan

Länk till anmälan
Senast 7 november 

Avgift 

Ingen deltagaravgift för verksamheter inom Uppsala län.
Avgift för intresserade utanför länet: 950 kr exkl. moms per deltagare.

Inbjudan och program

Ladda ner inbjudan för utskrift. Workshop babysimulator (pdf).