Lär dig laga sushi

Wiks slotts specialutbildade sushikockar lär er grunderna i sushikonsten. Tillsammans skapar ni en fantastisk måltid. Under matlagningen bjuds ni på goda drycker och smakfulla tilltugg. En aktivitet som passar alla och där gemenskapen står i fokus.

Kurserna håller vi  i slottets kök och ni äter er middag i en av slottets matsalar. Kvällen börjar med genomgång av menyn. Efter det delas ni upp i grupper och får ett förkläde och de redskap som behövs för att kunna skapa kvällens middag. Under själva matlagningen bjuds ni på goda drycker samt smakfulla tilltugg. Ni blir pedagogiskt instruerade från grunden så att alla lyckas skapa en sushimåltid.

När ni är klara i köket äter ni middagen ni har tillagat och blir då serverad av vår personal. Ni får också en fin buffé där kockarna har gjort specialsushi samt några varmrätter. Drycker serveras till middagen som är väl anpassade till den mat som ni äter.

Efter måltiden går ni vidare till slottsfrun i slottet där ni får kaffe med dessert samt ett diplom. Om ni vill så finns möjlighet att fortsätta kvällen med bar och musik.

Matlagningen tar cirka en och en halv timme, sedan sitter ni till bords.

Välkomna till en trivsam och kväll och teambildande aktivitet med skratt och härlig gemenskap.

Pris

1 695 kronor per person. Mat, dryck och tilltugg vid matlagningen ingår samt förkläde och diplom. Drycker till själva middagen tillkommer. Minst tio personer och max  20 personer per tillfälle.

Vem kan delta?

Detta är en aktivitet för Wiks slotts konferensgäster. Mejla eller ring oss för att boka din aktivitet.

Kontakt

Wiks slott

Hitta på sidan