Konferens på Wiks slott

I en miljö med historisk atmosfär har vi skapat ett modernt konferenscentrum. Vi har femton konferens- och grupprum i olika storlekar, från 14 till 115 kvadratmeter. Dessa passar 8 till 120 gäster.

Kreativa möten i historiska miljöer

Att mötas i en vacker och spännande miljö är en bra början på en lyckad konferens. Här finns allt ni behöver för att göra era möten minnesvärda. Lugna och inspirerande omgivningar, god mat och stora möjligheter till avkoppling när dagen är slut.

Vårt moderna konferenscentrum, beläget precis intill Mälarens strand, erbjuder en inspirerande miljö med femton konferens- och grupprum i olika storlekar, från intima 14 m2 till rymliga 115 m2.

På Wiks slott har vi mångårig erfarenhet av att anordna konferenser, allt från de riktigt stora sammankomsterna till den lilla arbetsgruppen. Vi har lokalerna, utrustningen och miljön för en givande konferens.

Vi har konferens- och grupprum i olika storlekar, från 20 till 115 kvadratmeter.  En del av dessa ligger i slottet och en del i stenhuset.

Konferenslokaler

Vi har konferens- och grupprum i olika storlekar, från 14 till 115 kvadratmeter.  En del av dessa ligger i slottet och en del i stenhuset.
Dukat bord.

Mat och dryck

Maten på Wiks slott är vacker för ögat, välsmakande och i samklang med naturen. Välkommen att boka bord i restaurangen på Wik.
Personer paddlar kanot

Gruppaktiviteter

Krydda er konferens med en rolig aktivitet. Vi erbjuder våra konferensgäster en mängd olika aktiviteter i samband med er vistelse på Wik.
På Wikområdet finns tre hotellbyggnader med sammanlagt 90 bäddar.

Boende

Njut av en rofylld vistelse i ståtlig slottsmiljö. På Wikområdet finns tre hotellbyggnader med sammanlagt 90 bäddar. Boka ditt boende på Wik.

Wiks slott är godkänd ramavtalsleverantör för Statens inköpscentral. 

Sigill 120x120.png

Kontakt

Wiks slott