Kreativa möten i historiska miljöer

I en miljö med historisk atmosfär har vi skapat ett modernt konferenscentrum. Vi har femton konferens- och grupprum i olika storlekar, från 20 kvadratmeter till 115 kvadratmeter.

Sigill 120x120.png

Wiks slott är godkänd ramavtalsleverantör för Statens inköpscentral. 

I våra konferenslokaler och i merparten av grupprummen finns projektorer. Även datorer finns tillgängliga när ni behöver. I Riddarsalen som är vår största lokal finns komplett ljudsystem med trådlösa mikrofoner och en hörslinga. Önskar ni något annat material eller AV-utrustning så ordnar vi det. Trådlöst nätverk finns i hela anläggningen. Självklart finns också vår konferensvaktmästare till hands om ni har några frågor.

Våra konferens- och möteslokaler

Vi har konferens- och grupprum i olika storlekar, från 20 till 115 kvadratmeter.  En del av dessa ligger i slottet och en del i stenhuset. 

Konferens- och möteslokaler

Maten – en viktig helhetsupplevelse

Maten på Wiks slott är vacker för ögat, välsmakande och i samklang med naturen. Vi erbjuder ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt.  

Aktiviteter

Krydda er konferens med en rolig aktivitet. Vi erbjuder våra konferensgäster en mängd olika aktiviteter i samband med er vistelse här.

Läs mer om vilka aktiviteter vi erbjuder.

Vi har lokalerna, utrustningen och miljön för en givande konferens.

Konferens- och möteslokaler

Vi har lokalerna, utrustningen och miljön för en givande konferens.
På Wikområdet finns tre hotellbyggnader med sammanlagt 90 bäddar.

Boende

På Wikområdet finns tre hotellbyggnader med sammanlagt 90 bäddar.

Kontakt

Wiks slott