Friskvård för medarbetare

Friskvård är en del i arbetet för en god hälsa och en bra arbetsmiljö. Som anställd vid Region Uppsala har du möjlighet att utnyttja de förmåner och rabatter kopplade till friskvård.

Alla medarbetare inom Region Uppsala har tillgång till Friskhusets gym, gruppträning, fysioterapi, ergonomi, personlig träning, föreläsningar och massage. På Lasarettet i Enköping finns Hälsolyftet, en mindre anläggning.

Friskhuset

På Friskhuset kan du träna i vårt 240 kvadratmeter stora gym och vi erbjuder 10-12 gruppträningspass i veckan, måndag till fredag. 

Hos våra fysioterapeuter får du få en individuell konsultation för olika typer av besvär. Du kan också gå någon av de kurser som hålls på olika teman, bland annat huvudvärk, artros och smärta i nacke och axel.

Vi erbjuder också kurser på teman som mindfulness, stresshantering och yoga. 

Vi kommer gärna ut till arbetsplatser för att genomföra fristående föreläsningar och kurser eller för att medverka som en del av en planeringsdag.

Boka våra tjänster

Du bokar gruppträningspass, fysioterapeut, massage, kurser och PT på vår webbokning

Prislista träningskort

3 månader: 350 kronor.
6 månader: 700 kronor.
12 månader: 1 400 kronor. 

Priser gäller för samtliga anställda inom Region Uppsala, pensionärer med senaste anställning inom regionen och studenter som har praktik eller arbetsplatsförlagda studier på sjukhuset.

Friskhuset

Träna på Actic eller Nordic Wellness i Uppsala

Som anställd hos Region Uppsala får du rabatt på årskort hos Actic i Uppsala  och på medlemsskap på Nordic Wellness i Uppsala.

Kontakt

HR-avdelningen

Storgatan 27, 75331 Uppsala