Din karriär och utveckling

I Region Uppsala ryms många verksamheter och kompetenser under samma tak. Den mångfalden gör att karriärmöjligheterna är goda och vi satsar stort på olika typer av kompetensutveckling.

Du kan växa på många sätt

Som medarbetare får du omväxlande arbetsuppgifter och chansen att dagligen lära dig nytt av skickliga kollegor med olika bakgrunder. Vår verksamhets bredd och storlek öppnar också dörrar för dig som vill byta tjänst internt. Vill du specialisera dig eller bredda din kompetens? Kanske vill du forska, gå en vidareutbildning eller ingå i något av våra intressanta nätverk?

Utbildningar för dig med viljan att lära dig mer

Hos oss får du chansen att fördjupa dig inom olika områden och det finns många internutbildningar för dig som arbetar här. Även framtidens medarbetare, de som idag är elever och studenter, är viktiga för oss.

Läs mer om hur du som framtida medarbetare kan lära känna oss

Ett gott ledarskap är viktigt

Alla chefer hos oss har en viktig roll. Genom dig som chef kan medarbetarna växa och bidra till ännu bättre service till medborgarna. Det är både en rolig och utmanande roll. Vi har därför satsat extra mycket på Ledarskapsakademin för att du som chef hos oss ska få bra förutsättningar att växa med ditt uppdrag.

Läs mer om hur vi stöttar dig i din ledarutveckling

För dig som samverkar med oss finns en separat samarbetsyta.

Samverkanswebben

Kontakt

HR-avdelningen

Storgatan 27, 75331 Uppsala