För dig som studerar

För dig som är student finns det många sätt att träffa våra verksamheter och pröva på hur det är att arbeta hos oss. Ett sätt att möta oss under studietiden är att sommarjobba hos oss. Ett annat sätt är att arbeta som timavlönad eller att komma till oss på ett studiebesök.

Examensarbete och praktik

För dig som studerar på högskola, yrkeshögskola eller universitet och som ska göra ett examensarbete eller en praktik finns det flera möjligheter att göra det inom våra verksamheter.

Hur du gör om du är intresserad av examensarbete eller praktik.

Jobba som timavlönad

Du kan arbeta som timavlönad hos oss, för att få inblick i våra olika verksamheter. För att arbeta i vården behöver du antingen ha en vårdutbildning eller studera till ett vårdyrke.

Är du intresserad av att arbeta som timavlönad, tag kontakt med den förvaltning som du skulle vilja arbeta hos. 

Praoplatser och studiebesök

För närvarande har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda praoplatser inom Region Uppsala. Information kommer att uppdateras på den här sidan när möjligheten återigen finns. Du kan komma på studiebesök för att få information om vad vi gör i våra olika förvaltningar och på våra arbetsplatser, och för att få veta mer om hur det är att arbeta hos oss. Vi vill träffa dig och visa dig hur du kan växa med oss!

Tag kontakt med registrator på den förvaltning du är intresserad av för ett studiebesök!

 

Relaterad information om AT-, BT- och ST-tjänstgöring

Vi erbjuder AT-, BT- och ST-tjänstgöring på Akademiska sjukhuset, Lasarettet i Enköping och inom Nära vård och hälsa.

Kontakt

HR-avdelningen

Storgatan 27, 75331 Uppsala