Wiks slott

Kalendarium

Till kalendarium

Öppettider

Välkommen till Wiks slott och Wikområdet. Njut av naturen, god mat, bad eller övernatta i något av våra hotellrum. Här är våra öppettider.

Mat på Wik

Ät lunchbuffé från vår KRAV-certifierade restaurang. Vi har öppet för lunch under vardagar.

Nyheter från Wiks slott

2021-08-09
Helgen den 26-28 november har lärare från Gävle Yogaskola en yogahelg i Wiks slott. Under kursen utövar ni yoga i form av välgörande kroppsövningar (asanas), andningsövningar (pranayama), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. De praktiska momenten varvas med informativa och inspirerande föredrag.
2021-08-06
Helgen den 22-24 oktober har lärare från Gävle Yogaskola en yogahelg i Wiks slott. Under kursen utövar ni yoga i form av välgörande kroppsövningar (asanas), andningsövningar (pranayama), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. De praktiska momenten varvas med informativa och inspirerande föredrag.
2021-05-31
Vet du om att du kan äta goda luncher på Wiks KRAV-certifierade lunchrestaurang? Det finns alltid ett sallads- och ett vegetariskt alternativ till dagens kött- eller fiskrätt.
Alla nyheter

Rutiner för smittskydd

Din säkerhet och trygghet som gäst hos oss är det allra viktigaste för oss. Här är våra rutiner för att minimera smitta under pandemin.