Våra förmåner till dig

Vi på Folktandvården i Uppsala län vill vara ditt bästa val! Vi vill att du som medarbetare ska trivas och därför har vi fokus på en bra och stimulerande arbetsmiljö. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en växande verksamhet med över 500 kollegor.

Tandläkare som står och fikar.

Hos oss får du som anställd tillgång till bland annat en trygg anställning.

Vårt kollektivavtal ger dig förmåner och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. Där ingår bland annat: 

  • Tjänstepension.
  • Ett starkt försäkringsskydd.
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år.
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning. 

Hälsofrämjande arbetsplats 

Vi vill skapa förutsättningar för att du som medarbetare ska må bra. Friskvård är en del i vårt arbete för en hälsofrämjande arbetsplats. Därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag med 2 200 kronor per år. Vi finansierar deltagande i motionslopp.

Folktandvården i Uppsala län har ett nära samarbete med företagshälsovården, bland annat för att förbättra ergonomin på våra kliniker. Alla anställda har även ett gratis besök att nyttja hos företagshälsovården som är anonymt.

Det lilla extra 

På våra arbetsplatser bjuder vi på smörgås till förmiddagsfika. Du omfattas av Region Uppsalas förmånsprogram som erbjuder rabatter på olika aktiviteter i Uppsala län. Du har även möjlighet via nettolönavdrag att göra extra avsättning till pension, köpa rabatterade årskort på kollektivtrafiken i vårt län, delta i körsång med mera.

Lönetillägg kan ges i särskilda fall, till exempel vid arbete på landsorten eller vid nischuppdrag.

Kompetensutveckling

Folktandvården erbjuder dig ett brett kursprogram varje år. Utbildningarna handlar om allt från olika metoder och specialiteter inom tandvård till it och ledarskap. Du har även möjlighet att göra studiebesök inom våra verksamheter.

Som anställd i Folktandvården kan du också ta del av Region Uppsalas interna utbildningskatalog. 

Region Uppsalas förmåner 

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal, vilket ger dig förmåner som gör att du kan känna dig tryggare ekonomiskt genom hela livet. Dessutom finns möjlighet att löneväxla för personalbil, extra avsättning till tjänstepension och busskort.

Vi erbjuder dig ett av Sveriges bästa kollektivavtal.

Mer om våra förmåner hittar du på Region Uppsalas webbplats (regionuppsala.se).

Se vilka utvecklingsmöjligheter du har hos Folktandvården Uppsala.